Daha fazla
@Saint Lucia bende IPS monitör almak niyetindeyim. Bütçem maksimum 4000TL hafta sonundan beri araştırıyorum. AOC 24G2spu almak niyetindeydim ama İtopya da stoklarına yetisemedigim için alamadım. Şu anda 4800TL olmuş. Dell G2422HS almak istiyordum fakat fiyatları çok artti. 4500TL bandında ikinci el alabilirim aslında 3500TL bandında 6 aylık cihazlar var. Sonra Gigabyte G24F-2 serisi düşündüm fiyatı da 3800TL ve çokça tavsiye edilen bir model olmuş. Bir de ikinci el HP Omen 25l 22J05E9 değişimden gelmiş kullanılmamış garantili cihaz buldum. 3900TL. Şu anda kararsız kaldim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Fiyatı artan ürünler için önerisini yapmak bizi de zorluyor. Kampanya yakalamadakça almak zararına almış olmak oluyor. İndirim beklemekte kumara giriyor.
İkinci el konularına pek yorumum yapmam. Lakin temiz kullanılmış, ölü pikseli bulunmayan, panelde arızası olmayan, kırığı-çıkığı olmayan, kutusu ve faturası tam bir monitör bulduysan alabilirsin.
HP Omen bizim pazara her zaman girmiyor. Temiz bulursan AOC ve Gigabyte'den daha üstündür.
HP>Aoc>Gigabyte>Dell olarak gider sıralama.