- Makaleler
- 6
Daha fazla
- Sabit yorumda "ben bir soruna rastlamadım" diyor. Bundan ne çıkarmalıyız? Bence genele yayılacak bir durum olmadığını ve ölü piksel gibi şanssız kullanıcılara denk geleceğini bilmemiz gerekir.İlk videoda sabit yorumu okuyun, ikinci videoda 5:38'den itibaren dinleyin.
3. link G24F2 ile alakalı
Ben bu monitör çöp hayatta alınmaz demiyorum ama Türkiyedeyiz, 3000-4000 Lira çok az bir lara değil. Ölü piksel, ışık sızması vs. anlaşılabilir şeyler ama monitörde coil whine sesi normal değil.
- Yine aynı durum geçerli. Tüm elektronik ürünler için geçerli olan CW durumu bir seride herkesin başına gelmeyeceği için "bunu alırsanız kesin sorun yaşarsınız" demek doğru bir yaklaşım olmuyor. Bazı kullanıcılar, bazı alıcılar, bazı deneyim yaşayanlar vs. şeklinde gider bu husus.
Bu forumda 6000-7000 TL verip ölü piksel, CW sorunları yaşayan kullanıcılar gördüm. Bunun kat kat aşağısında ödeme yapıp vasat ürünler alıp sorunsuz şekilde kullananları da gördüm.
Toparlayacak olursam asla asla asla demeden önce genel sorunların marka, seri farkı olmadan her ürün yaşanabileceğini bilmemiz gerekir. Dell, ASUS, Gigabyte, LG. Hiç fark etmez.