W3lys4
Hectopat
Sizce sorun çıkarır mı, Gigabyte marka nasıl? Güvenemedim.
ViewSonic XG2405 ile bunun arasında kaldım.
ViewSonic XG2405 ile bunun arasında kaldım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arada yaklaşık 1400 TL gibi bir fiyat farkı var. Kağıt üzerinde ViewSonic'in paneli daha başarılı görünüyor. Eğer bu bütçeye çıkıyorsanız kesinlikle 2K tercih edin.
ViewSonic XG2405 - Gigabyte G27F Karşılaştırması - Epey
Epey - ViewSonic XG2405 - Gigabyte G27F özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
O bütçede 1080p 240Hz veya 2K 120Hz bir monitör tercih edebilirsiniz.
![]()
AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Gigabyte G27QC 27" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27QC 27" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27QC 27" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.509,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2K önerebileceğiniz bir monitör var mıdır? İtopya'dan önerebilirseniz sevinirim.
3 bin TL'ye çıkamam ama. Bütçem en fazla 2200 falan. O Gigabyte monitör 2400'dü o yüzden düşündüm onu epeydeki fiyatlara bakmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.