Gigabyte G27F vs. LG 27GL650F-B

Ben Lg olan modeli beğeniyorum ve takip ediyorum. Monitörümün başına bir iş gelirse onu almayı düşünüyorum. Ayrıca şu sitede çok detaylı incelemesi var. Güvenilirdir, öyle monitöre boş boş bakıp sallamazlar. Profesyonel aletler ile detaylı test ederler. Malesef Gigabyte G27F incelemesi yok.

Ben Lg olan modeli beğeniyorum ve takip ediyorum. Monitörümün başına bir iş gelirse onu almayı düşünüyorum. Ayrıca şu sitede çok detaylı incelemesi var. Güvenilirdir, öyle monitöre boş boş bakıp sallamazlar. Profesyonel aletler ile detaylı test ederler. Malesef Gigabyte G27F incelemesi yok.

Tom'un sitesin de incelemesi var G27F'in.

Ergonomisinden fazlaca şikayet eden var sen ne düşünüyorsun?
Pivot özelliği var, asansör sitemi var, öne ve arkaya doğru eğilebiliyor. Sadece sağa ve sola dönme kabiliyeti yok. Eski monitöründe Bu bahsettiğim kabiliyetlerin hepsi vardı. Buna geçince yabancılık çekmedim. Ergonomik açıdan kötü değil sadece sağa ve sola dönemiyor. Ayrıca LG'nin IPS paneli çok iyi. Onun haricinde giriş seviyesi HDR 10 özelliği var. Display HDR sertifikalı bu özellik. Ne kadar giriş seviyesi olsa da HDR destekli filmlerde videolarda ve oyunlarda güzel bir deneyim sunuyor. HDR 1000 kullanan biri için kötü gelebilir fakat benim gibi hiç HDR kullanmayan biri için gayet güzel duran bir özellik. :)

Fazlasıyla yeterli bence. xDrive 15'li koltuk kullanıyorum en alçak pozisyonda (Diğer ofis sandalyelerine göre en alçak pozisyonu nispeten bir tık yüksek) . Masamın yerden yüksekliği 82 cm ve bu şartlarda en alçak pozisyonda kullanıyorum monitörü.

Fazlasıyla yeterli bence. xDrive 15'li koltuk kullanıyorum en alçak pozisyonda (Diğer ofis sandalyelerine göre en alçak pozisyonu nispeten bir tık yüksek) . Masamın yerden yüksekliği 82 cm ve bu şartlarda en alçak pozisyonda kullanıyorum monitörü.
Teşekkür ederim ikisi arasında çok kaldım ama sanırsam tercihimi Gigabyte yönünde yapıcam monitorün hoparlörü alması usb portlarının olması gibi özelliklerden dolayı. Özelliklerine baktığımızda aman aman bir fark yok. Gigabyte alsam da pişman olmam diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı