Gigabyte G27Q PS5 için alınır mı?

hocam tekrardan merhaba viewsonic alan 1 hafta sonra iade eden kişileri gördüm büük ihtimalle sizin attığınız 2k dell monitörünü alacağım size link atıcağım o linkte ps5 1440p 120hz hayır yazıyor ama yinede 1440p 120hz oynar mıyım?

söylediğim dell monitör

Oradaki tablo büyük ihtimal PS5 2K desteği vermeden önce hazırlanmış ve sonra düzeltilmemiş. Çünkü tablonun altında "The PlayStation does not support the 2560 x 1440 resolution" yani "PlayStation 2560x1440 çözünürlüğünü desteklemiyor" yazıyor ama Eylül 2022'den beri PS5'te 2K desteği var. Yani 2K 120Hz alırsınız hocam, sonuçta HDMI 2.0 destekliyor Dell monitör.

Oradaki tablo büyük ihtimal PS5 2K desteği vermeden önce hazırlanmış ve sonra düzeltilmemiş. Çünkü tablonun altında "The PlayStation does not support the 2560 x 1440 resolution" yani "PlayStation 2560x1440 çözünürlüğünü desteklemiyor" yazıyor ama Eylül 2022'den beri PS5'te 2K desteği var. Yani 2K 120Hz alırsınız hocam, sonuçta HDMI 2.0 destekliyor Dell monitör.
Tamam hocam o zaman dell monitörünü alacağım

hocam merhaba dell ile viewsonic arasındayım ve ghostingi en az hissedeceğim ve black smearing'i en az hissedeceğim monitör hangisi dell mi yoksa viewsonic mi

hocam merhaba dell ile viewsonic arasındayım ve ghostingi en az hissedeceğim ve black smearing'i en az hissedeceğim monitör hangisi dell mi yoksa viewsonic mi
ilk defa black smearing yı duyuyorum

Son düzenleme:

ilk defa black smearing yı duyuyorum

Dell ghosting ve black smearing olarak daha iyi hocam, onu tercih edin.

ViewSonic'in ghosting testi:

1690913580590.png

Dell'in ghosting testi:

1690913607696.png

Eki Görüntüle 1885840

Dell'in ghosting testi:

Eki Görüntüle 1885842
hocam bazı kişiler viewsonic alın ghosting daha az demişti ama fotoğraf felan koymamışlardı tekrardan teşekkür ederim dell monitörünü alıcağım

Eki Görüntüle 1885840

Dell'in ghosting testi:

Eki Görüntüle 1885842
hocam tekrardan merhaba alacağım dell monitörü zamlandı 9k oldu viewsonic almak istemiyorum biraz bütçemi arttırıp ips panel alacağım ya gigabyte g27q alacağım yada bu msi modelini

hangisi alınır ve msi ps5 uyumlu mudur 2k 120hz oyun onda'da oynayabilir miyim?

Yani hocam gigabyte ile msi arasında kaldım ve gigabyte qhd ama msi wqhd ps5’e bağlayacağım için bu sorun çıkartır mı yani güzelce 2k 120hz oynayabilir miyim msi monitöründe?

Son düzenleme:
Aldın mı kanki bayağı karar değiştirmişsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı