Gigabyte G27QC-A alınır mı?

Bütçe
5750

Yiitkzk17

Centipat
Monitör
G27qc-a
Uzun zamandır Gigabyte'nin G27qc a modelini araştırıyorum ve almayı düşünüyorum. Şu an İtopya'da 5700TL. Özellikle hoparlörlü 2K bir monitör arıyorum. Sizce alınır mı? Veya fiyatının düşmesini beklemeli miyim?

Merhaba sanırım bir buçuk ay önce 4800 TL'ye hatta geçen hafta indirime girdi 4300 gibi bir fiyata satıldı. Eğer fiyatı ile alakalı sorun yok ise açıkcası monitör'den memnunum. Ghosting veya ölü piksel gibi bir sorun yaşamadım.

Merhaba sanırım bir buçuk ay önce 4800 TL'ye hatta geçen hafta indirime girdi 4300 gibi bir fiyata satıldı. Eğer fiyatı ile alakalı sorun yok ise açıkçası monitör'den memnunum. Ghosting veya ölü piksel gibi bir sorun yaşamadım.

Size ve forumdaki birçok kişiye güvenerek hazır 4600TL'ye düşmüş iken satın aldım teşekkürker.

ürünü bu akşam mağazadan 5500e aldım fakat şuan 4500 yarın götürüp iade etsem alırlar mı sizce prosedür nasıl olur monitörden yana yüzüm gülmeyecek anlaşılan :) monsterı iade ettim bu monitör baya iyi memnunum ama 1k fark 1 saatte üzdü

ürünü bu akşam mağazadan 5500e aldım fakat şuan 4500 yarın götürüp iade etsem alırlar mı sizce prosedür nasıl olur monitörden yana yüzüm gülmeyecek anlaşılan :) monsterı iade ettim bu monitör baya iyi memnunum ama 1k fark 1 saatte üzdü
Sansızlık man, Itopya adam gibi firma olsa 1k iade eder ama diyecekleri şu : Şuanda kampanya var o zaman yoktu. Açıklamaları böyle olacak malesef..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı