Gigabyte G41M-Combo anakart 144Hz monitörü destekler mi?

Aynı şeyi diyoruz şu an. Sen dolandırıp CSM olmaz diyorsun sadece. Biliyorum eski kartın Legacy (eski) olduğunu. Nereye taksan çalışır dedim, şimdi sen de çalışır dedin.
Nereye taksan çalışır demedim hiç. Bazı çok eski anakartlarda UEFI olan GPU'ları taktığında çalışmayabiliyor dedim. "Net bir şey diyemem" de dedim.
Mesaj #7.

Mesaj #9'da da taktığında çalışacağının garantisi olan hiçbir şey demedim.

Mütabık mıyız?
"Mutabık" değiliz. İkimizden biri diğerini yanlış anladı ama dur bakalım, çözemedim.

Nereye taksan çalışır demedim hiç. Bazı çok eski anakartlarda UEFI olan GPU'ları taktığında çalışmayabiliyor dedim. "Net bir şey diyemem" de dedim.
Mesaj #7.

Mesaj #9'da da taktığında çalışacağının garantisi olan hiçbir şey demedim.

"Mutabık" değiliz. İkimizden biri diğerini yanlış anladı ama dur bakalım, çözemedim.
Sen çalışmayabilir diyorsun, ben her türlü çalışıyor diyorum o halde.

UEFI ile çalışan her cihaz Legacy bir şekilde de çalışmalıdır.

Sen çalışmayabilir diyorsun, ben her türlü çalışıyor diyorum o halde.

UEFI ile çalışan her cihaz Legacy bir şekilde de çalışmalıdır.
Denemek lazım.

Benim kendime ait ASUS P5VD2-VM ve ASUS P5PKL-AM SE anakartlarda RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO'yu ve RTX 2060 OC 6G'yi çalıştıramamıştım. Elimde olan HD 6850'yi taktığım anda hiçbir şey yokmuşçasına çalışıyordu. Anakartların BIOS sürümleri aklımda değil, belki fotoğrafını çekmişimdir de onlar da taaa arşivlerde.

Böylesine eski anakartlarda yeni GPU'ları çalıştıranlar yok mu, tabii ki var. Ben "çalışmayabilir" diyorum, başka bir şey demiyorum.

Denemek lazım.

Benim kendime ait ASUS P5VD2-VM ve ASUS P5PKL-AM SE anakartlarda RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO'yu ve RTX 2060 OC 6G'yi çalıştıramamıştım. Elimde olan HD 6850'yi taktığım anda hiçbir şey yokmuşçasına çalışıyordu. Anakartların BIOS sürümleri aklımda değil, belki fotoğrafını çekmişimdir de onlar da taaa arşivlerde.

Böylesine eski anakartlarda yeni GPU'ları çalıştıranlar yok mu, tabii ki var. Ben "çalışmayabilir" diyorum, başka bir şey demiyorum.
Şu yüzden de olabilir.

Anakart:
Screenshot_2023-07-11-21-27-38-386_com.android.chrome.png

Ekran kartı:
Screenshot_2023-07-11-21-28-16-416_com.android.chrome.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı