Gigabyte G41M-Combo OS X Yükleme

BerkayAltok

Megapat
Daha fazla  
Dual Boot Windows 8.1 ve Mavericks 10.9.1 Rehberi - Technopat bu rehberden yararlanarak hackintosh dual boot yapacaktım. USB hazırladın boot ayarlarını USB öncelikli olacak şekilde ayarladım. Yonca bootloader'e girdim oradan usb ile mac os x kur dedim. Dil seçtim ayarladığım diski seçtim ama resimdeki hataya karşılaştım ne yapmalıyım?

Ek olarak sistem özellikleri:
  • gigabyte ga-g41m-combo
  • İntel e8400
  • Asus Nvidia Gt630
  • 4 gb ddr2 bellek
  • 240 gb hdd
Yükleme başarısız oldu.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu 2 denememde yaşadım (Mavericks&Yosemite) internetten araştırdığımda bu sorunu başka bir usb kullanarak çözüldüğünü söyleyenler vardı. Ben de o şekilde denedim, çalıştı. Başka bir usb ile kurmayı deneyin isterseniz.

Aynı sorunu 2 denememde yaşadım (Mavericks&Yosemite) internetten araştırdığımda bu sorunu başka bir usb kullanarak çözüldüğünü söyleyenler vardı. Ben de o şekilde denedim, çalıştı. Başka bir usb ile kurmayı deneyin isterseniz.

Keşke öyle bir imkanım olsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chameleon farklı versiyonlarını dene. o anakart ile 2 yıl osx kullandım. Akşam bakarım kexst varsa şimdiki pc'de link veririm. Ama benim ekran kartım gt9500 1 gb idi. Gayet akıcı çalışıyordu osx.

Ama google ile araştır yeni kext çıkarmışlardır.

O kurulum hatası bazen bendede çıkardı ama kurulum bitiminde yeniden başlatması gerekirken çıkardı. Sıkıntı çıkmazdı reset yapar usb ile sistemi açar gerekli kext vb kurardım.

Hatta bir ara başka pc ye hdd'yi bağlar osx kurar sonra hdd'yi geri pcye takardım. Bu yöntrmide deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı