MSI G41m P33 Combo OS X Kurulumu

GT730 olur, GT430 olur,GT630 olur, alırken Gigabyte veya ASUS olan modelleri tercih edersen sürücü sorunun olmaz. Hangi sistemi kullanacağına karar ver ve ona göre al Yosemite mi Mavericks mi sürücülerini bul nasıl kurulacağını incele önceden. Biz yine de yardımcı oluruz...
Örnek:
[Başarılı Kurulum] MSI G41M-P33 Combo - Core 2 Duo E4600 - GT 630

Asus ve Gigabyte'ın Slim kasalara göre olan 1 yada 2 gb 128 bit ekran kartı yoktu. An itibarı ile bir üstte vermiş olduğum linkteki Evga GT 730 DDR3 2Gb 128 Bit ekran kartını almış bulunmaktayım. yarın bir yosemite usb hazırlayıp tekrar deneyeceğim. Hackintosh uyumlu Anakart MSI G41M-P33 Combo burada vermiş olduğun mavericks komutlarını Yosemite ye de girmem gerekiyor mu? yada bu komutlar yosemite ile uyumlu mu? Ethernet ve Ses olayını sayende zaten çözmüştüm, tek sıkıntım ekran kartıydı inşallah bu kurulumda o sıkıntı da giderilmiş olur.

Hayırlısı olsun, Yosemite'de olay değişiyor, ilk önce hiçbir komut girmeden kuruluma geçmeyi dene olmadı bu komutları kullanabilirsin.
arch=x86_64 npci=0x3000 nvda_drv=1 kext-dev-mode=1
diye hatırlıyorum yanlışım yoksa.

Kurulumda takılırsan bu configf.plist dosyasını Yosemite Kurulum USB içerisinde bulunan EFI/CLOVER klasörüne at ve eskisi ile değiştir ve kurulumu hiçbir komut girmeden verbose mod ile başlat. Clover kullan bu işi yaparken.
config.rar

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, akşam deneyip yazarım buradan..

Ssayın dj sms ve montezuma, an itibarı ile başarılı bir kurulum yapmış bulunmaktayım. Ekran kartım, ses ve ethernet sıkıntısız çalışıyor. imessage ve facetime çalışmıyor, forumda bazı yazılar görmüştüm onları araştıracağım. Şu an için birtek sıkıntım kaldı. O da hdd den boot olayı, halen usb den boot ediyorum sistemi. Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün anlatmış olduğu mavericks ve win 8.1 dual boot videosundaki işlemleri mi yapmalıyım yoksa Yosemite için ayrı birşeyler mi yapmam gerekiyor...

Yosemite imessage ve facetime ile ilgili forumdaki konu İngilizce bir sayafaya yönlendiriyor, İngilizcem olmadığı için hiçbirşey anlamadım. Boot olayını da Videodakileri harfiyen yapmama rağmen birtürlü beceremedim. Windows ayrı bir diske kurulu, mac ayrı bir diske kurulu. bunun için bir çözüm var mıdır? yada başka bir bootlader mı denemeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Clover Configuratıru kurup mount efi dedikten sonraki disk seçme bölümü çıkmıyor bende bir türlü. videodaki gibi usb yada hdd yi nasıl seçeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı