Gigabyte G41MT-D3 Sisteme Mac Kurma

Bence olucak çünkü o bol kodların olduğu bölümü hiç hata vermeden geçiyor. Kurulum ekranına geliyorum diski mac os x tipinde formatlıyorum devam ediyorum sözleşmeleri felan kabul ediyorum. Yükleme ekranı geliyor 17 dk kaldı yazıyor çok az yükleyip GPT hatası veriyor. Çözümü var mı? (RAW indirdim)

Tamam deniyorum. Gelişmeleri yazarım.

Yardımlarınız için teşekkürler. Mac'i sorunsuz bir şekilde kurdum fakat driverları ayarlayamadım nasıl yapacağım? Birde ekran 1080p değil. Bütün bu sorunları çözünce başarılı kurulumlara konu açmayı çok isterim :D

Tamam onu yaparım. Clover bootloader'dan ayarları yaptım fakat hdd'den boot ederken siyah ekran beyaz apple logosu Beyaz çizgi yarıda kalıyor boot etmiyor. Açılırken boot ekranından legacy windows seçiyorum hata veriyor. Windows'u nasıl açabilirim?

Yaptım zaten ondan sonra sorun oldu ben de silip sadece w8 kuruyorum şu an. iAtkos ML2 deneyeceğim bir de. Yardımlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı