Gigabyte G41MT-S2P Mac Os X kurulabilir mi?

Uzun süre cevap veremediğim için kusura bakmayın şehir dışındaydım .Çoklu ortamda iki tane sürücü gözükmekte işte şunlar:

Çokluortam:
Ses Bağdaştırıcı ATI Radeon HDMI @ AMD Turks/Whistler/Thames - High Definition Audio Controller
Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC889 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

Zaten dahili ekran kartı kullanmaktayım. Amd HD 6570 modelini kullanmaktayım. Şimdi Mac OS X kuracağım.

@Safa Byr ses kartı modeliniz nedir. Ses kartınız için kext olması gerekiyor.
@zafer666 Mavericks uyumlu Nvidia ekran kartı almanız gerekiyor.

@parrhesia çok teşekkürler. Zotac Geforce GT430 aldım ve şu anda kullanıyorum. Henüz hiç bir driver yüklemedim fakat sistem özelliklerinden GT 430 olarak görünüyor.

Ses kartı driverı için bir öneriniz var mı? Creative x-fi elite ses kartım var. Arama motorlarından elde ettiğim bir kaç kext denemiştim ama başarılı olmamıştı.

VoodooHDA ile hdmi üzerinden ses çıkışı aldım. Creative X-fi yi henüz denemedim. Denedikten sonra sonucu paylaşırım. Şu anda sony psp emulatoruyle meşgulüm. Emulator gayet başarılı görünüyor. Bu konuda ayrı bir başlık altında yazmayı düşünüyorum. Eğer forum kurallarına aykırı değilse paylaşacağım. Apple TV üzerinden Airplay konusuna gelirsek şu anda sadece ses paylaşımı yapabiliyorum. Airplay ile görüntüyü başka tv ye aktaramadım. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim. 4 adet HDMI output var. 1 tanesinden ses çıkışı veriyor.Ekran kartının mini HDMI bağlantısını TV ye aktardığım için sesi TV den alıyorum. Creative ses kartı olmazsa böyle idare edeceğim.Line Out (green Rear) muhtemelen dahili ses kartı. Diğer opsiyon da network üzerinden Apple TV ye ses aktarımı.

Dosya Ekleri

• Screen Shot 2014-09-11 at 14.26.17.png
    Screen Shot 2014-09-11 at 14.26.17.png
    25,7 KB · Görüntüleme: 263
Son düzenleyen: Moderatör:
Creative X-Fi chipsetli kartlar için henüz bir driver yokmuş malesef. Audigy 2 ZS çalışıyor. Harici pci ses kartı kullanmak isteyenler audigy serilerini kullanabilirler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı