Gigabyte G5 i5 12500H laptopta mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

musaglam

Centipat
Katılım
31 Aralık 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce sıfır "Gigabyte G5 / i5 12500H / RTX3050 / 16 GB RAM" notebook aldım ve zaman zaman mavi ekran hatası alıyorum özellikle oyun oynadığımda. Valorant oynarken düşük ayarlarda 200+ FPS alıyorum ve GPU sıcaklığı normal seyrederken CPU sıcaklığı ise 90 derecenin altına inmiyor, ara ara 100 dereceyi de buluyor. Sıcaklık ile alakalı mıdır? Minidump analizinden anlayanlar için dosyaları upload ettim: https://drive.google.com/drive/folde...ZZ?usp=sharing

dump.jpeg
 
Servise yolla macun değişimi bakım ve blokları kontrol etsiner. Disk'te de sorun olabilir. İstersen sevise yollamadan disk testlerini gönder bir bakayım. Duruma göre onu'da değişmelerini istersein.
Merhaba, öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim. Dump dosyalarını yorumlayabiliyor musunuz? Ayarıca söylemiş olduğunuz testleri yaptım:
 

Dosya Ekleri

  • as ssd.png
    as ssd.png
    148,5 KB · Görüntüleme: 24
  • cry.png
    cry.png
    836,7 KB · Görüntüleme: 25
  • hdtune.png
    hdtune.png
    192,6 KB · Görüntüleme: 23
  • sent.png
    sent.png
    158,3 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba, öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim. Dump dosyalarını yorumlayabiliyor musunuz? Ayarıca söylemiş olduğunuz testleri yaptım:
Dump dosyasını benden daha iyi yorumlacak birisini bulamazsın.
Tamamdır. SSD'de biraz düşüş var. Onuda kontrol etsinler.
 
Sonuçları söyledim zaten.
Servise yolla macun değişimi bakım ve blokları kontrol etsiner. Disk'te de sorun olabilir. İstersen sevise yollamadan disk testlerini gönder bir bakayım. Duruma göre onu'da değişmelerini istersen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı