Enis KELEŞ
Centipat
Kardeşim bende aynı psu yu almayı düşünüyorum memnun musun fan sesi çok fazla ses çıkarıyormu ortalama ne düzeyde ve kablo sayıları sistemine yetecek kadar mı
Baya efsane fan sesiz kullanılan malzeme falan süper. Yarı modüler olduğu için fazla kablo yok. 80 plus gold ve 750W olduğu için de iyi. 3 yıl garanti ve 5 yıl Gigabyte garantili. Japon kapasitör ve 50.000 saat fan garantisi var ne diyeyim süper bence.Kardeşim bende aynı psu yu almayı düşünüyorum memnun musun fan sesi çok fazla ses çıkarıyormu ortalama ne düzeyde ve kablo sayıları sistemine yetecek kadar mı
Baya efsane fan sesiz kullanılan malzeme falan süper. Yarı modüler olduğu için fazla kablo yok. 80 plus gold ve 750W olduğu için de iyi. 3 yıl garanti ve 5 yıl Gigabyte garantili. Japon kapasitör ve 50.000 saat fan garantisi var ne diyeyim süper bence.
X2 olması lazım. Zaten bir PCIe girişi 16 tane pin var. Tek problem CPU güç girişi sadece 4+4 pin. Ekran kartında problem olmaz ama anakartta kesin konuşamam. Belki yeni dizayna geçerler anakart ekran kartı anakart güç girişi vs her şey değişir kesin cevap veremem. Ben aldım RTX 2070S ile kullanıyorum 1080P'de 3 yıl rahat ultra oynarım bence.Siz ürünü nerden aldınız
Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU Fiyatı
Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben burda buldum uyguna hepsiburada kendisi satıyor yalnız tek dert ettiğim olurda ileride bir sıkıntısı çıkarsa ben bunu garanti için birdaha hepsiburada yamı gönderecem o işler nasıl olur acaba
Birde unutmasan pcı kabloları bazı yerlerde 6+2 x 4 adet diyor bazı sitelerde ise 6+2 x 2 diyor ileride ekran kartı değişirsem belki daha fazla pin isteyebilir size kaç adet geldi
Merhaba şimdi alıcam bu psudan, uzun yıllarca kullanabileceğim yani 8 7 sene felan kullanma düşüncem var sessizmidir kalite hissi varmı fazla konu yok bi PSU ile biri al biri alma diyor 500 TL buldum ısınıyormuX2 olması lazım. Zaten bir PCIe girişi 16 tane pin var. Tek problem CPU güç girişi sadece 4+4 pin. Ekran kartında problem olmaz ama anakartta kesin konuşamam. Belki yeni dizayna geçerler anakart ekran kartı anakart güç girişi vs her şey değişir kesin cevap veremem. Ben aldım RTX 2070S ile kullanıyorum 1080P'de 3 yıl rahat ultra oynarım bence.
Kalite hissi güzel. Fan sesi direk gelmiyor galiba. Uzun yıllar kullanılır mı bence kullanılır. Çünkü malzeme kalitesi ve Japon 105 derece dayanan kapasitörlerle baya bir sene sorun yapmaz.Merhaba şimdi alıcam bu psudan, uzun yıllarca kullanabileceğim yani 8 7 sene felan kullanma düşüncem var sessizmidir kalite hissi varmı fazla konu yok bi PSU ile biri al biri alma diyor 500 TL buldum ısınıyormu
Rx590
Msı b450m pro vhd plus ile kullanıcam uyumlumudur ileri yılda ekran kartını rtx 2070 felan alıcam o yüzden yatırım yapicam almaya değer mi uyumlumudur
Gerçekten çok kararsız kaldım @Recep Baltaş abibakabilirsen memnun olurum sen daha iyi biliyorsundur baya bi elinden ürün geçti nasıl yardımcı olursan sevinirim.Ek
Kalite hissi güzel. Fan sesi direk gelmiyor galiba. Uzun yıllar kullanılır mı bence kullanılır. Çünkü malzeme kalitesi ve Japon 105 derece dayanan kapasitörlerle baya bir sene sorun yapmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.