Gigabyte GA-78lmt S2 anakart "scanning BIOS image in harddrive" uyarısı veriyor

SalaTa32

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben her zamanki gibi bilgisayari acmaya gittim. Bilgisayari açtım ve karsima scanning BIOS image in harddrive yazisi cikti ne yapmam gerek. Hiçbir sekilde BIOS'a erisemiyorum sadece yazi var. Klavye mouse bile calismiyor.
Anakart modeli: Gigabyte GA-78lmt S2.
Yardimlariniz icin simdiden teşekkürler.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben her zamanki gibi bilgisayari acmaya gittim. Bilgisayari açtım ve karsima scanning BIOS image in harddrive yazisi cikti ne yapmam gerek. Hiçbir sekilde BIOS'a erisemiyorum sadece yazi var. Klavye mouse bile calismiyor.
Anakart modeli: Gigabyte GA-78lmt s2.
Yardimlariniz icin simdiden teşekkürler.

PC'yi yeniden başlatmayı denemişsinizdir zaten anakartınızdaki CMOS pilini çıkartıp yeniden takın.Çıkarttıktan sonra 5 10 dk bekleyin bu arada.

Kusura bakmayin CMOS pili ne oluyor acaba.

1723310690152.png

Şu arkadaş PC'ye güç gelmezken kablosu falan çekili iken çıkartın bir 10 dk falan bekleyin. Sonrasında tekrar takın.

Tamamdir şu an evde degilim ancak pazartesi gunu evde olacagim. Pazartesi denerim ona gore bilgi vereyim. İlgilendiginiz icin teşekkürler

Hocam denedim olmadi baska bir cozum oneriniz var mi? Ona göre bilgisayarciya gotureceğim.

Son düzenleme:
Hocam ben bilgisayarciya verdim destegin icin tesekkurler

Bilgilendirmek icin yaziyorum anakart gitmis. Bilgisayarciya verdik o da yapamadı. Tek çare yeni PC.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı