Gigabyte GA-945GCM-S2L BIOS F8D sürümüne güncelleme işlemi nasıl yapılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart
RAM
4 GB
İşlemci
E4500
Merhaba. Elimde Gigabyte GA-945GCM-S2L anakart var. Bu anakart için F8D sürümü çıkmış. Bende F8b yüklü. Buna güncellemek için gigabyte@bios programı kullanmamız gerekli. Ancak o programı ben bulamadım internette. Technopat'a da baktım. Link bozuk. Nereden indirebilirim o progra mı? Yardım eder misiniz?

BIOS'tan güncellemen daha iyi olur. O programlar widows XP üstünde donuyor ve yarıda kalıyor
USB bellek ile güncellemeniz daha sağlıklı olacaktır. Zaten indirdiğiniz programda sorun yoktur büyük ihtimal Max W7 de düzgün çalışan bir programdır o.

Dosyayı indirip belleğe atın, BIOS'a girip F8'e basın. Q flash moduna geçip güncelleyin.

BIOS'tan güncellemen daha iyi olur. O programlar widows XP üstünde donuyor ve yarıda kalıyor.
USB bellek ile güncellemeniz daha sağlıklı olacaktır. Zaten indirdiğiniz programda sorun yoktur büyük ihtimal Max W7 de düzgün çalışan bir programdır o.

BIOS'tan nasıl güncelleyeceğim?
USB bellek görnüyor BIOS'da.
Programı indiremedim zaten link bozuk programı indirebileceğim bir link verebilir misiniz?

Dosyayı indirip belleğe atın, BIOS'a girip F8'e basın. Q flash moduna geçip güncelleyin.

Hocam onu yaptım USB belleği görmüyor BIOS'da.

BIOS'tan nasıl güncelleyeceğim?
USB bellek görnüyor BIOS'da.
Programı indiremedim zaten link bozuk programı indirebileceğim bir link verebilir misiniz?

Hocam onu yaptım USB belleği görmüyor BIOS'da.

USB belleği Rufus'la ya da başka bir programla önyüklenebilir hale getirin

Ya da belleği biçimlendirirkenki ayarları değiştirin. NTFS olarak seçin.

Anakart çok eski olduğu için olabilir 2. seçenek derdinizi çözebilir.

Gigabyte'nin sitesinden kaldırılmış program virüssüz bir şeyler indirmeniz çok zor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı