Gigabyte GA-945GCM-S2L Quad Core destekliyor mu?

• Konuyu başlatan umut96
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 3.907

umut96

Decapat
GA-945GCM-S2L model anakartım mevcut. Şu anda kullandığım güncel işlemci Intel Dual E2180 olarak geçiyor. Düşündüğüm Q9400'dü fakat N11 sitesinde bir satıcı bunu takamayacağımı söyledi. Gigabyte sitesinden anakartımın modelini girip uyumlu işlemci listesine baktığımda bu işlemciyi görebiliyorum. Satıcının söylemesine göre maksimum takabileceğim E8500 olabilirmiş. Bu arada BIOS sürümüm F7 olarak geçiyor. Windows 10 kullanıyorum, donma etme vs. yok. CS:GO oynamalık ekstra bir PC haline gelmesidir amacım. Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet dikkat etmemişim uyardığın için teşekkür ederim dostum yoksa farklı alıcaktım e8400 sipariş verdim 2 tane ddr 2 2 gb ram söyledim birde 350 w power söyledim herhangi bir artış görebilir miyim şuan 3 gb ram takılı e 2180 işlemci takılı csyi oynatıyor son aldıklarımla fps 60-70 arası olur mu acaba umarım olur birde bu tarz eski pc lere ssd taksam bir faydasını görür müyüm ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı