İşlemciniz Ryzen serisinden mi?Merhaba anakartım Gigabyte GA-A320M-S2H F/P SSD önerebilir misiniz? Oyun depolamak için kullanacağım.
Evet r5 5600.İşlemciniz Ryzen serisinden mi?
O zaman bunu alabilirsiniz. Sizin anakartınız PCIe 3.0 destekliyor ancak bu SSD'nin hızı çok yüksek olmadığı için PCIe 4.0 olsa da performans kaybı olmadan kullanırsınız.Evet r5 5600.
Biraz daha araştırıp karar vereceğim,öneriniz için teşekkür ederim.O zaman bunu alabilirsiniz. Sizin anakartınız PCIe 3.0 destekliyor ancak bu SSD'nin hızı çok yüksek olmadığı için PCIe 4.0 olsa da performans kaybı olmadan kullanırsınız.
NV2 önermem. Aynı fiyata DRAM'li Kioxia G2 alabilirsiniz.O zaman bunu alabilirsiniz. Sizin anakartınız PCIe 3.0 destekliyor ancak bu SSD'nin hızı çok yüksek olmadığı için PCIe 4.0 olsa da performans kaybı olmadan kullanırsınız.
Önerinizi göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim.NV2 önermem. Aynı fiyata DRAM'li Kioxia G2 alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.