GIGABYTE GA-AX370M-Gaming 3 Anakart ile RGB Kontrolü Yapılabilir mi?

Deatheist

Hectopat
Ana kart RGB ise kullanabilirsin ve fanlar RGB mi?
Evet fanlar RGB, RGB Fusion uyumlu Cooler Master fanlar diye belirtmiştim zaten.

Benim yapmak istediğim bu anakartı alıp kasadaki bütün fanların RGB ışıklarını anakart üzerinden kontrol etmek internetten araştırdım bir bilgi bulamadım bu anakartta 4 pin RGB header bulunuyor mu?

Evet fanlar RGB, RGB Fusion uyumlu Cooler Master fanlar diye belirtmiştim zaten.

Benim yapmak istediğim bu anakartı alıp kasadaki bütün fanların RGB ışıklarını anakart üzerinden kontrol etmek internetten araştırdım bir bilgi bulamadım bu anakartta 4 pin RGB header bulunuyor mu?

İnternetten baktım ve anakart galiba RGB. Youtubeden bi video vardı bulabilirisem atıcam.
Kasanın Modeli Nedir?

İnternetten baktım ve anakart galiba RGB. Youtubeden bi video vardı bulabilirisem atıcam.
Kasanın Modeli Nedir?
Kasa modeli Cooler Master MasterBox Q300 RGB ama bu önemli değil benim merak ettiğim anakartta RGB header bulunup bulunmadığıydı.
Anakart zaten RGB değil bulabildiğim tek X370 çipsetine sahip mATX anakart bu eğer bu anakartta RGB header yoksa ki resimlerini inceledim RGB header yok gibi görünüyor muhtemelen B350 mATX anakartlardan bir tercih yapacağım.
Ankartınız RGB değil. Buyurun; GA-AX370M-Gaming 3 (rev. 1.x) | Motherboard - GIGABYTE Global buradan bakabilirsiniz.
Evet biliyorum maalesef anakart RGB değil bazı RGB olmayan anakartlarda kontrol için 4 pin RGB headerlar bulunuyor ve sanırım bu anakartta yok. Satın almak istediğim kasaya mATX anakartlar uyumlu kasanın RGB ışıklarını kontrol edebileceğim yani 4 pin RGB header bulunan mATX bir anakart önerebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı