Şu an evde kullandığım 775 soket sisteme ek Xeon E5450'li sistem kullanmışlığım var. Üç yıl önceydi, bir kere kullandım yani.Kaç kere modlu işlemcisi olan bir sistem kullandın?
Isınma sorunu olmayan işlemciler? E5450'yi soğutmak için boru gibi klima lazım, haberin yok herhalde. Halen yazıyorum buraya, Xeon işlemcileri 775 sokette kullansanız bile ev kullanıcılarına hitap eden işlemcilerin yanından geçemezler. Performanslarına bir laf ettiğimiz yok.Xeon işlemciler Q işlemciler ile aynı yapıda önbelleği yüksek ve ısınma sorunu olmayan işlemciler.
Doğru benimki deneme amaçlıydı. Çok uğraşmadan aldığım sonuçları söyledim ve de yukarıda da belirtildiği gibi ben de normal kullanıcıya önermiyorum.Modlu Xeon işlemcilerde tecrübe istiyorsanız @odunq hocama da sorabilirsiniz, kendisi yanlış bilmiyorsam 5 anakartla denedi ve ikisinde olumlu sonuç alabildi. Tavsiyem, konu sahibinin de fazla uğraşmaması adına, Quad serisinden en aşağı Q9550 işlemci alıp yoluna bakması.
Intel Xeon X5470 @ 3.33GHz
Intel Xeon X5460 @ 3.16GHz
Intel Core2 Extreme X9775 @ 3.20GHz![]()
Aynen xenon da mod olayı biraz uğraştırıcı Q95xx ler tak kullan.Modlu Xeon işlemcilerde tecrübe istiyorsanız @odunq hocama da sorabilirsiniz, kendisi yanlış bilmiyorsam 5 anakartla denedi ve ikisinde olumlu sonuç alabildi. Tavsiyem, konu sahibinin de fazla uğraşmaması adına, Quad serisinden en aşağı Q9550 işlemci alıp yoluna bakması.
Sen ne çok biliyorsun diyen olacak varsa da buyursun, siz belki 2-3 sene öncesinde YouTube'da bilindik kişilerden görmüş olabilirsiniz 771pin Xeon'ları ama biz 2013'te akvaryum motorundan sıvı soğutma yapıp çılgınca işlerle uğraşıyorduk, BIOS modlarını da Rus sitelerinden indirip kuruyorduk.Eki Görüntüle 1431240
Bir sürü modelde denedim hangi birisini söyleyeyimAynen tercihlerin 10 numara bende Q9650 kullanıyorum ama beni kesmiyor onun yerine bunlar bomba ama tercihim xenon tarafı qx çok ısınan bir işlemci bir de o modeli bulabilir mi çok zor bir ihtimal.Xenon daha iyi.
Aynen xenon da mod olayı biraz uğraştırıcı Q95xx ler tak kullan.
Anakart modeli nedir?
Bir sürü modelde denedim hangi birisini söyleyeyim![]()
p35 ds3r olması lazım combo modeli.Bu resimdekini sordum modeli?
Dediginiz model değil.p35 ds3r olması lazım combo modeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.