Gigabyte GA-G41M COMBO Anakart nasıldır?

Makunouchi

Hectopat
Daha fazla  
2.El bir Gigabye GA-G41M Combo anakart almayı düşünüyorum. Yanında ek olarak uyduruk bir Intel işlemci , HDD 250 GB Ve 2 GB Kingston KVR133D3N9 RAM var. Bu şekilde kaç TL eder?
Arkadaşın bana dediğine göre sadece anakart 350 400 lira ve DDR3 DDR4 destekli 1333 Mhz anakart. Bu şekilde bir anakarta düzgün bir işlemciyle Overclock yapılabilir mi?
Saygılar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
O anakartla uyumlu dandik işlemcili bir sistemi komple bile alabilirsiniz biraz daha yükselterek bütçeyi.
Eyvallah Allah razı olsun siz de olmasanız ilk adam kazığı dayayacak valla. Bisikletin değeri 600 650 lira arası seyrediyor sadece sıkıldım beklemek istemedim Allahtan vermemişim Allah razı olsun. :)

Takas etme bedavaya vermiş olursun bisikleti bu anakart iyidir X5460 takar yola devam edersin.

Bu anakart iyidirden kastınız nedir hocam ortada anakart yok ki sadece takas edecektim. :) Ama 750-800 liraya cayır cayır yanabilecek Overclock yapılabilecek bir anakart işlemci biliyorsan o anakart bu anakart olabilir. :)

Kastettiğim G41M Combo nasıldır sorusunun cevabı. 775 pinde P45 Chipset anakartla çok iyi bir Overclock performansı yaşarsın.

Kastettiğim G41M Combo nasıldır sorusunun cevabı. 775 pinde P45 Chipset anakartla çok iyi bir Overclock performansı yaşarsın.
Hocam AMD A8 gibi APU bir işlemciyle uyumlu olur mu? Anakart 4 slot zaten direkt 8 GB olarak kullanacağım. Adam ekran kartı da alırım falan diyor şimdi resmen yalvarıyor. Anakartını 75 lira tuttum üstündeki RAM'i 4 GB imiş 60 lira da onu tuttum işlemci çöp dedim monitör parası ve Gaming klavye mouse set alacağım yanında. Üst olarak da 60 70 lira alırsam tamam mıdır işe yarar mı? :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı