GIGABYTE GA-G41M-Combo

user

Hectopat
Gold bilgisayar`dan aldığım MSI G41M-P41M Combo anakartın arızalı çıkmasından dolayı yeni anakart alacağım.Vatan bilgisayar Mersin şubesinde bu anakartın stokda bulunmamasından dolayı, onun yerine bunu alsam :

VATAN COMPUTER - GIGABYTE - GA-G41M-Combo Intel G41 DDR2/DDR3 FSB 1333MHz Combo VGA Anakart - Anakart

Anakartların özellikleri aynı değilmi?Birde benim işlemciyi filan destekliyor mu bu anakart.Son olarak bu 16 tl fark markadan dolayımı.

nqq0b.jpg

Yukarı ve aşağıda bulunan her iki işlemciyide destekler değilmi bu anakartlar.

Anakart : VATAN COMPUTER - MSI - G41M-P33 Combo Intel G41 DDR2 / DDR3 VGA Anakart - Anakart

Bellek : VATAN COMPUTER - CORSAIR - 4GB Value DDR3 1333MHz CL9 Tek Mod

İşlemci : ARK | Intel® Core™2 Quad Processor Q8200 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB)

Ekran kartı : VATAN COMPUTER - ASUS - HD7850 DirectCU 1GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

Ssd : Kingston 120GB ORM-SVP200S37A/120 SSDNow V+200 SATA3 2.5 7mm SSD Disk - Gold.com.tr

Bu sistemde ekran kartını sonuna kadar kullanabilimiyim.Darboğaz yaparmı herhangi bir parça ve oyunları orta veya bir üstünde oynuya bilirmiyim sizce.
Çözünürlük 1440x900 yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Böyle olacağını bilseydim daha düşük model bir ekran kartı alırdım.Recep Baltaş arkadaşımız zaten daha düşük bir ekran kartı önermişti de ben fiyattan dolayı önerdiğini zannetmiştim.Tam performans alamıyacağım aklıma geldide %20`de çok fazla.Yorumlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı