Gigabyte GA-G41mt s2p ve Q9400 sistemde overclock yapılamıyor

Radiamos

Femtopat
Daha fazla  
Sistem bilgilerim.
Anakart adı = Gigabyte GA-G41MT-S2P
İşlemci = quadcore Intel Core 2 Quad Q9400s.
RAM bellek = 4 GB 2x2 ( DIMM1: Nanya m2F2G64CB88G7N-CG ) ( DIMM3: Kingston 9905471-001.A00lf )
Kuzey köprüsü = Intel eaglelake g41.
Çekirdek voltajı 1.125 v
TDP 25 W
In-order queue depth 12.
Güney köprüsü Intel 82801GB ıch7.
İşlem teknolojisi 130 nm.
Çekirdek voltajı 1.05 v
CPU thermal design Power (TDP) 65 W
-----------------------------------------------------------------------------------
Sistem şu anda stok olarak çalısıyor sanırım 2.66 GHz de en azından 3.2 GHz de çalıştırmak istiyorum 1 haftadır uğraşıyorum nette videolar araştırdım birçok ama olmadı.
Lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar olursa sizin sayenizde olur bu başka türlü işin içinden çıkamayacağım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize. İyi ki varsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yapılmıyor hocam? Konuyu açın mavi ekran mı veriyor ne oluyor?
hocam videolar daki izlediğim kadarı ile denemeler yapıyorum ve F10 yapıp tekrar baslatıyorum sistemi bu sefer sistem kapanıyor 2. kez kapanıp acılıyor ondan snra pc acılıyor ama aynı eskı stok halıne donuyor 2.66 mhz ye

Hocam bu işlemleri genelde bilenlerin yapması öneriliyor. Bence işi hemen pratiğe dökmeyin. Videolar izleyin nedir, nasıl yapılır sonra yapın pek fazla anlamıyorum bende iyi geceler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benım anakartım eski bios özelliklerine sahip zaten üretici web sitesinden F3 en son güncell biosu da güncelledim Qflash ile ama bu video aynısını yapmam için 4.0 ghz den bahsedıyor sistemi bir daha kullanamaya bilirim bu sekıllde değil de daha teknik ve deneysel yardımcı olurmusunuz konu ile alakalı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı