U Uykututmuyola Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #1 Anakartımda başlarken tarih sıfırlanıyor bir de arada BIOS hatası veriyor. Dual BIOS'tan yüklüyor geri, hatayı nasıl çözebilirim? BIOS pilini falan 1 ay önce degiştim.
Anakartımda başlarken tarih sıfırlanıyor bir de arada BIOS hatası veriyor. Dual BIOS'tan yüklüyor geri, hatayı nasıl çözebilirim? BIOS pilini falan 1 ay önce degiştim.
Çözüm DarKSaGaa 13 Mayıs 2023 BIOS pili kaynaklı muhtemelen farklı pil dener misiniz? Pil değiştirmeden önce BIOS sıfırlamayı dene.
BIOS pili kaynaklı muhtemelen farklı pil dener misiniz? Pil değiştirmeden önce BIOS sıfırlamayı dene.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 6.004 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2023 #2 BIOS pili kaynaklı muhtemelen farklı pil dener misiniz? Pil değiştirmeden önce BIOS sıfırlamayı dene. Artı 0 Eksi Çözüm
BIOS pili kaynaklı muhtemelen farklı pil dener misiniz? Pil değiştirmeden önce BIOS sıfırlamayı dene.
KS KS U Uykututmuyola Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #3 Denedim olmadı BIOS da sıfırlamıştım ama gene olmadı nasıl çözebilirim? 2 BIOS pili degiştim diyerleri bitmiş galiba sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Denedim olmadı BIOS da sıfırlamıştım ama gene olmadı nasıl çözebilirim? 2 BIOS pili degiştim diyerleri bitmiş galiba sağ ol.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 6.004 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2023 #4 CMOS pinine baksana bi. Artı 0 Eksi
KS KS U Uykututmuyola Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #5 Kanka BIOS pilini 3 defa degiştim 3. de oldu adam bitmiş pil satmş Artı 0 Eksi