Gigabyte GA-H61M-S2PV uyumlu işlemci ve ekran kartı

Vittorio Russo

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi o anakarta sahibim ve elimde i3-2120 işlemci var. Size birkaç sorum var.

İlk öncelikle bu anakarta göre hangi işlemci ve ekran kartını almam uygun olur? Bütçe: 800TL.

Arkadaşlar sonunda k ibaresi olan bir işlemci alsam overclock yapmam mümkün olur mu?

Şu anda 4 GB RAM var, bir 4 GB RAM daha taktıracağım zaten.

Arkadaşlar sonunda k ibaresi olan bir işlemci alsam overclock yapmam mümkün olur mu?

Olur.

İlk öncelikle bu anakarta göre hangi işlemci ve ekran kartını almam uygun olur? Bütçe: 800TL.

Bu bütçeyle çok fazla piyasa araştırması yapmanız gerekiyor. Piyasa uçtu gitti, 10 yıllık işlemciler bile hızlı satılıyor piyasada. Ya bütçeyi arttırmaya çalışın ya da sabırlı olun, belirli aralıklarla Sahibinden, Letgo gibi sitelerden parça araştırın. Spesifik bir model öneremiyorum, belki bi' RX 550 alabilirsiniz ikinci el olarak.

Olur.

Bu bütçeyle çok fazla piyasa araştırması yapmanız gerekiyor. Piyasa uçtu gitti, 10 yıllık işlemciler bile hızlı satılıyor piyasada. Ya bütçeyi arttırmaya çalışın ya da sabırlı olun, belirli aralıklarla sahibinden, Letgo gibi sitelerden parça araştırın. Spesifik bir model öneremiyorum, belki bi' RX 550 alabilirsiniz ikinci el olarak.

Hocam bunu alıp ve iki yıl kullanacağım şu an işimi göremediği için daha da güçlendirmeye karar verdim ve tahminen ne kadar beklemeliyim?

Hocam, H61 anakartlar 2. ve 3.nesil Intel işlemci destekliyor. OC desteği yok. K serisi olsa bile yapamazsınız.

Evet hocam. 2.nesil sonrası için Z serisi anakart ve K serisi işlemci ile olur.

Evet hocam. SATA SSD kullabilirsiniz. İ7 3770 en iyi işlemci olur. K olmasına gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı