Gigabyte GA-P31-S3G Anakarta Win 8 Yükleyebilir miyim ?

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.517
İndir - GA-P31-S3G (Rev. 1.0) - P31 - Yonga Seti Soket 775 - Anakart - GIGABYTE , Burada en son 2008 de yeni bir beta diye bios yayınlamışlar. İstersen Win 8.1 yüklemeden bios Update et gene , büyük ihtimal yüklenirken hata oluştu diyebilir. Tabi Sürücüleri biçimlendir dikten sonra hata verirse sıkıntı.

Yükle hiç birsey olmaz benim anakartim sadece vistayı destekliyordu 8.1 pro kurmuştum cayır cayır çalıştı anakartım merak edilirse msi k9agm3 tü. Seninkinden bile eski olabilir...
Sizin anakart Windows 7 ile çalışabiliyor zaten.

Bence hiç durma 8.1 kullanmaya başla, önce bende tereddüt etmiştim ama xp den daha iyi oldu.(yada bana öyle geldi)

Sistemim
Gigabyte GA-8I915PMD
  • Intel Pentium 4 524 3.06GHz
  • 1.5 Gb ddr2 ram
NVIDIA GeForce 210 128 bit 1 GBWindows 8.1 Pro 32-bitBIOSBrand Award Software International, Inc.Version 10fDate 17.9.2005

Benim anakartta 7-8 yıl öncesinden. Ama Windows 8.1 kurdum sorun çıkartmadı. Ama sonraki zamanlarda DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekranı aldım (Windows 8.1).

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde Anakartım Vistayı Destekliyordu Win 7 Kurulu Aldım . Win 8.1 PRO Yükledim Csde Sorun Çıkarttığı İçin Geri Win 7 Yükledim Şu An Win 7 Kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı