Gigabyte GA-P35-S3G Overclock yapamamak

deadsilverss

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta da görmüş olduğunuz üzere Gigabyte GA-P35-S3G anakarta sahibim. Ne yaptıysam işlemcime overclock yapamadım. 0.10 Ghz bile overclock yapsam bilgisayar 1-2 saniye açılıyor, kapanıyor ve overclock ayarları sıfırlanıyor. İnternette gördüm aynı anakart ve işlemcide 0.90 Ghz overclock yapan adamlar var. Nedense ben 0.10 Ghz overclock bile yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Sistemim:
2+2+2+2 Kingston 800 Mhz Ram.
Intel Xeon E5450 3.0Ghz.
Cooler Master 460 Watt Güç Kaynağı.
GTX 750 TI 2GB Ekran Kartı.

Anakartımın Overclock Menüsü:

1.jpeg
2.jpeg

Son düzenleme:
Selamlar. İşlemci, anakart, ve ramler aynı. Daha önce Q9500 işlemciyi 3,40 ta bir süre stabil kullandım. Sonra stok hızda çalışmaya başladı. Bir daha hiçbir şekilde overclock olmadı. Şimdi de Xeon E5450 ile overclock yapamıyorum. Sorunu çözdüyseniz paylaşır mısınız?

Selamlar. İşlemci, anakart, ve ramler aynı. Daha önce Q9500 işlemciyi 3,40 ta bir süre stabil kullandım. Sonra stok hızda çalışmaya başladı. Bir daha hiçbir şekilde overclock olmadı. Şimdi de Xeon E5450 ile overclock yapamıyorum. Sorunu çözdüyseniz paylaşır mısınız?
İlk öncelikle ekran kartının DVI çıkışını kullanmalısın. VGA veya HDMI çıkışını kullanınca saçma bir şekilde overclock olmuyor. Ondan sonra biosta birkaç ayar değiştirmen geriyor. Yarın fotoğraf atarım. Bir sorun olursa yazarsın tekrardan.

İlk öncelikle ekran kartının DVI çıkışını kullanmalısın. VGA veya HDMI çıkışını kullanınca saçma bir şekilde overclock olmuyor. Ondan sonra biosta birkaç ayar değiştirmen geriyor. Yarın fotoğraf atarım. Bir sorun olursa yazarsın tekrardan.
Dvi çıkışını kullanmaktayım. Bios resimleri çok iyi olur. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı