Gigabyte GA-P55-USB3 Anakarta Çift GPU Takılıp Mining Yapılabilir mi?

Yer
denizli
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Gigabyte GA-P55-USB3 anakartta gördüğünüz gibi 2 PCI Express X16 ekran kartı slotu var. Ben iki adet ekran kartı takıp mining yapabilir miyim? Olur gibi geliyor ama daha önce sormadan bir şeyler denemiştim ve fena mahvettim o yüzden biraz bilgi verirseniz sevinirim. Sadece ekran kartlarını açıp mining programını çalıştırdığımda iki ekran kartı da ek bir şeye gerek olmadan son performansta mining kazacak değil mi?

Gigabyte GA-P55-USB3 anakartta gördüğünüz gibi 2 PCI Express X16 ekran kartı slotu var. Ben iki adet ekran kartı takıp mining yapabilir miyim? Olur gibi geliyor ama daha önce sormadan bir şeyler denemiştim ve fena mahvettim o yüzden biraz bilgi verirseniz sevinirim. Sadece ekran kartlarını açıp mining programını çalıştırdığımda iki ekran kartı da ek bir şeye gerek olmadan son performansta mining kazacak değil mi?
Hocam voltaj ayarları vs. Bir kaç ince iş var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı