Gigabyte GA-Z77-DS3H Unibeast Mac Os X Mountain lion 10.8.5

Anıl Demirci

Megapat
Herkeze merhabalar..
Recep abinin unibeast videos'nu izledim ve hemen appstore'dan mountain lion son sürümünü satın alıp aşamaları doğru şekilde ilerleyip flaş diske yazdırıma işlemini yaptım.
Ama bilgisayarda kuruluma geçiceğim esnada boot ediyorum elma logosu geliyor alttaki imleç dönmeye başlıyor ve 1 dakika sonra ekran kararıyor turuncu ışık yanıyor nekadar sabredip belki gelir diye beklediysemde nafile -v -x GraphigsEnabler=No gibi parametreleride denedim sonuç aynı.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarımın özellikleri.

• Gigabayt Z77DS3H Anakart
  • İntel i3-3220 işlemci
  • 4 gb Kingston ram
  • Nvidia N9800GT Ekran kartı
  • 1 tb seagate barracuda hdd

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin iyi. Ekran kartını değiştir ya da kurulum bitene kadar Onboard'a geç. 9800 GT ile Mac mi olur...
Abi naptın sen? En iyisi gömülü olmayan karttır :D Nvidia olsunda isterse 256mb kart olsun... İşlemciye bağlı kartların gücü ile Nvidia yada Ati (uyumlu olmaları kaydıyla) güçleri hiç bir olur mu?

Tavsiyenizi dinleyip onboard'u deneyeceğim bu akşam eğer gene aynısı olur ise GTX 650 Top ekran kartını alacağım ay sonu. Şu anda aynı PC'de başka HDD'de iAtkos ml2 yüklü ve 9800 GT olsun her şey full çalışıyor. Orijinal kurulmada da olur sanmıştım ama olmadı...

Abi bende de aynı ds3h var z77 acaba bios ayarlarını ve multibeast ayarlarını paylaşır mısın kafayı yiyecem de:) iAtkos ml2 kurdum olmuyor. iAtkos ml3 denedim o da olmadı. İlla ki unibeastle temiz bir kurulum mu lazım illa para verecez mi yani:D Hayır unibeast daha garantiyse veririm parayı sıkıntı değil ama parayı verip de elimde kalsın istemiyorum:D Cevabını bekliyorum. Şimdiden teşekkür:)

Onboard'dan kurulumu yapabildim. BIOS ve multibeats ayarlarımı da en kısa sürede paylaşacağım. Teşekürler..

- - - Güncellendi - - -

Arkaşlar şuanda kullandığım bios ayarlarım bu
-Bütün ayarları sıfırlıyoruz.
- Virtualization teknoloji açık
- Sata modu ahcı
- Ehci hand of açık
Bu anakartta ve hd 3000 yada 4000 grafik'li işlemcinde unibeats ile kurulum yapmak istersen
GraphıgsEnabler=No -x bu komudu girip boot edersen saniyeler içinde kurulum ekranına varırsın zira ben öyle yaptım.
MultiBeats ayarlarımıda vericektim ama şöyle bir sıkıntı var kurulumu yaptım düzgün bir şekilde sonra usbden boot edip
Multibeats ile gerekli sürücüleri yüklüycektim yükledim
1.Benim işlemcim i3-3220 olduğu için hd2500 grafik çipseti var bu yüzden çözünürlük sıkıntısı yaşıyorum.
2.Ne yaparsam yapim hdd'den boot etmiyor. Hata alıyorum..

boot0: GPT
boot0: test
boot0: GPT
boot0: error

Aldığım hata bu yardımcı olursanız çok sevinirim..

Yeniden kuruyormuş gibi yap yukarıda izlenceler var orada terminale gir
Kod:
dd if=/Volumes/"Unibeast Volume Name"/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s2
yaz sistemin açılır.. "Unibeast volume name“ yazan yere Harddiskine ne ad verdiysen onu yaz... Tırnak işaretlerini kullanma !

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı