Mac OS X Mountain Lion 10.8.5 USB İmajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun bir sürede sonra dün gece kendimi tum konulara yogunlastirip okudum.
Bir daha iyi okumanin sabirli olmanin faydasini yasadim en sonunda Mac OSX Mountain Lion 10.8.5.
Sistemini laptopuma Kurdum. Simdilik tek sorunum Asusu X55A Modeli Icin Tonymacx86 Sitesinde Pcmle uyumlu hangi DSDT yüklemem gerek tek sorunum budur.
Herkese tesekür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek ki okuyunca oluyormuş :) Şimdi nerede hata yaptığınızı ve sizden sonra kuracakların bu hatayı nasıl yapmayacaklarını yazın ;)

@raufgkn Siyah ekranda kalıyor ne demek hocam bi açıklarsan? Yani siyah bir ekrandan benim neyi çıkarmam gerekiyor?

@yagizhco Torrent'i hangi siteden indirdiniz?

Bu sefer herşeyi en başından ( gerçi herzaman yaptığım gibi :) ) tam yapmaya çalışıyorum. İnşallah olacak. Neredeyse 2 haftadır araştırmalarım sonucunda :D

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşalar ve abiler benim şöyle bir sorunum oldu. Kurulum esnasında dil seçili yere geldiğinde ekran 4 e bölündü. Aynı ekrandan 4 tane. Sorun ne olabilir? Ekran kartı olarak nvidia yı görüyor sanırım. Bir de kext falan demişsiniz ama bununla ilgili fikrim yok. Herhangi bir video falan var mı? Bİr tane vardı da o da link kırık bu forumda.

- - - Güncellendi - - -

Ek olarak araştırdım ama ekranın 4 e ayrıldığını göremedim.

- - - Güncellendi - - -

Bu sefer de clover değil de diğeri ile açtım yan ichameleon ile. Ama touchpad işlemiyor Asus k53 sv sx581R de ve yanımda normal mouse yok. Ne yapmalıyım? Kurabilirsem bir konu açacağım nasıl yaptığıma dair. Belki yeni kuradcaklara yardımım olur.

- - - Güncellendi - - -

Bir sorum daha var. Başka bir fare buldum touchpad işlemiyor. AMa bu sefer de harddisk 25 gb lık böüntü var. Ben oraya kurmak istiyorum. Ama disk izlenencesinden orayı formatlayamadım. Macosx günlüklü var onu seçtim sil dedim tekrar sil dedim ve bekledi bekledi dedi ki: Dİsk bölüntülenmesi gibi birşey sonucu hata verdi. Ne yapabilirim. Buraya da uzun uzun yazıyorum ama nedeni belki aynı sorunları alan olursa cevapları var burada. Hani öyle yani :D

tbb4n.jpg
. Sorun ne olabilir. Cepten gidiyorum. Bilgisayar açilmiyor.

XT910 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekran kartı sorunu bu. Bir de eğer açıksa BIOS'tan VT-D'yi kapat.

Bak sana -ve bu konu altında çözüm arayanlara -bir de tavsiye. Adam gibi bir kurulum yapmak ve çözüme ulaşmak istiyorsan kendi konunu aç! Başka konuların altında çözüm aramaya bir son ver.

Ekran kartı sorunu bu. Bir de eğer açıksa BIOS'tan VT-D'yi kapat.

Bak sana -ve bu konu altında çözüm arayanlara -bir de tavsiye. Adam gibi bir kurulum yapmak ve çözüme ulaşmak istiyorsan kendi konunu aç! Başka konuların altında çözüm aramaya bir son ver.
Amacum bosyere konu acmamakti. Konuyu düzgün bir kurulum yaptıktan sonra bilgisayarından girerek acmakti amacim. Başka konular altında degil senin yazdigin konuya uyarak kurmaya calisfigim konu altında.

XT910 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Ya şu 10.8.5 satın almaya çalışıyorum da, geçenlerde buldum linki ama şuan bulamadım beyler?

- - - Güncellendi - - -

talatimac : Link için teşekkür ederim. Hiç Mac OS kullanmayan biri olarak sorularım olacak.
Ben daha önce 10.8.5 sürümünü indirmiştim, ancak sizin verdiğiniz linkteki dmg ile arasında bir kaç mb fark var, sebebi nedir?
Ayrıca mac os' lerde lisans olayları nasıl oluyor? Verdiğiniz dmg kurulum sonrasında falan lisans kodu mu gireceğim? Birde update mac os' larda nasıldır? Yani Windows update gibi bir servisi var mıdır? Yoksa güncellemeleri paket halinde manuel olarak biz mi indirip kuruyoruz?
Teşekkürler.

Ya şu 10.8.5 satın almaya çalışıyorum da, geçenlerde buldum linki ama şuan bulamadım beyler?

- - - Güncellendi - - -

talatimac : Link için teşekkür ederim. Hiç Mac OS kullanmayan biri olarak sorularım olacak.
Ben daha önce 10.8.5 sürümünü indirmiştim, ancak sizin verdiğiniz linkteki dmg ile arasında bir kaç mb fark var, sebebi nedir?
Ayrıca mac os' lerde lisans olayları nasıl oluyor? Verdiğiniz dmg kurulum sonrasında falan lisans kodu mu gireceğim? Birde update mac os' larda nasıldır? Yani Windows update gibi bir servisi var mıdır? Yoksa güncellemeleri paket halinde manuel olarak biz mi indirip kuruyoruz?
Teşekkürler.

Mac'te lisans kodu girme yok. Kurduktan sonra App Store'dan 35 TL verip alacaksın ;)

Update Windows Update gibi. O da Appstore üzerinden. Bu tür soruların için ayrı konu açarsan sevinirim ;)

Recep usta Gene Kizdi :) recep usta kizma bizler çirağiz.

Çekirgeler yazılanları okumuyor. Recep master kısıyor.

Merhabalar konu başında anlatıldığı gibi yüklemeyi gerçekleştirdim. Tek çalışmayan touchpad verdiğiniz kext leri yükledim olmadı. Sildim MultiBeast ten kurdum yine çalışmıyor. Klavye çalışıyor bir yol gösterebilir misin? Teşekkürler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00