burhan0660
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar forumda yeniyim ilk konum donanım konusunda da biraz bilgim vardır ben kısaca sorunuma geçeyim.
Bir süredir masaüstü bilgisayarım yetersiz gelmeye başladı işlemci darboğaz yapmaya başladı şu andaki işlemcim G3258.
Bende işlemcimi degiştirmek istedim anakartıma uygun işimi görecek bir işlemci aradım ve Xeon E3 1220 V3 işlemciyi buldum.
İşlemcim 1150 pin.
Anakartım 1150 pin.
www.gigabyte.com
Anakartımın destekledigi işlemciler benim aldıgım en altta görünüyor.
BIOS güncellemesi yaptım.
Fotografları ekledim.
İşlemciyi anakarta taktım macun sogutucu vs hepsini hallettim.
Bilgisayarın Power butonuna basıyorum 3-5 sn çalısıyor sonra birden resetliyor yeniden başlıyor acaba neden bu bilgisayarım açılmıyor önerileriniz var mı?
Bir süredir masaüstü bilgisayarım yetersiz gelmeye başladı işlemci darboğaz yapmaya başladı şu andaki işlemcim G3258.
Bende işlemcimi degiştirmek istedim anakartıma uygun işimi görecek bir işlemci aradım ve Xeon E3 1220 V3 işlemciyi buldum.
İşlemcim 1150 pin.
Anakartım 1150 pin.
GA-Z87X-D3H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...
BIOS güncellemesi yaptım.
Fotografları ekledim.
İşlemciyi anakarta taktım macun sogutucu vs hepsini hallettim.
Bilgisayarın Power butonuna basıyorum 3-5 sn çalısıyor sonra birden resetliyor yeniden başlıyor acaba neden bu bilgisayarım açılmıyor önerileriniz var mı?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: