Çözüldü Gigabyte GA-Z87X-D3H Xenon 1220 V3 ile görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burhan0660

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar forumda yeniyim ilk konum donanım konusunda da biraz bilgim vardır ben kısaca sorunuma geçeyim.
Bir süredir masaüstü bilgisayarım yetersiz gelmeye başladı işlemci darboğaz yapmaya başladı şu andaki işlemcim G3258.
Bende işlemcimi degiştirmek istedim anakartıma uygun işimi görecek bir işlemci aradım ve Xeon E3 1220 V3 işlemciyi buldum.
İşlemcim 1150 pin.
Anakartım 1150 pin.

Anakartımın destekledigi işlemciler benim aldıgım en altta görünüyor.
BIOS güncellemesi yaptım.
Fotografları ekledim.
İşlemciyi anakarta taktım macun sogutucu vs hepsini hallettim.
Bilgisayarın Power butonuna basıyorum 3-5 sn çalısıyor sonra birden resetliyor yeniden başlıyor acaba neden bu bilgisayarım açılmıyor önerileriniz var mı?

Dosya Ekleri

• 43570545-77fc-441a-831f-25e0bc50e7cb.jpg
    43570545-77fc-441a-831f-25e0bc50e7cb.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 31
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 2.jpg
    2.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS resetleyip deneyin. Fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.
BIOS resetleyip deneyin. Fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

Çözüm
Hocam bunu denemiştim ama 1 dk beklemiştim şimdi PC'yi geri söktüm yine yaptım bu kez oldu teşekkürler.
Tamamdır hocam. Hayırlı olsun. Bir dakika yeterli olmayabilir. Kendim sürekli 10 dakika bekleyin diyorum. Anakart üreticileri de genellikle böyle tavsiye ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı