- Makaleler
- 1
Daha fazla
fotoğrafları görünce fark belli oluyor haklısın, kontrastta yan yana koyunca gerçekten daha net anlaşılıyor
benim kastım tek başına kullanırken çoğu kullanıcı için bu fark çok göze batmazdı
ama senin dediğin gibi özellikle iki monitörü yan yana koyunca AOC’nin kontrast avantajı bariz belli oluyor.
arka aydınlatma farkı olabilir ama tek kritere bakıp “mantıksız” demek de biraz iddialı bence
gigabyte’ın OSD yazılımı, garanti desteği, yazılım güncellemeleri ve servis kalitesi de işin içine giriyor
aynı paneli kullansa da üreticilerin kontrol devreleri, kalibrasyonu, uzun vadeli stabilitesi farklı olabiliyor o yüzden KTC biraz daha iyi olabilir ama gigabyte’ı almak da asla mantıksız değil, sonuçta global destekli ve güvenilir bir marka.
KTC'de guvenilir ve büyük bir marka.
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...