Pivot özelliği yok onlar G25'li modellerde var diye biliyorum. Tilt olarak ise 20 derece arkaya 5 derece öne doğru bir açı değiştirme kabiliyeti var. Benim için yeterli bunlar istediğim açıyı ayarlayabildim. Yükseklik ayarı yok zaten standın yüksekliği yetiyor daha fazla yükseltmeye ihtiyaç duymuyorum. Pivot içinse eğer yazılımla veya yayıncılıkla falan uğraşıyorsan ve dik hale getirilebilecek bir monitör arıyorsan bir şey diyemem tabi o zaman pivotlu bir model bakabilirsin ama benim için 90 derece dönmesi bir şey ifade etmiyor ana monitörüm olarak kullanıyorum zaten. Bu modeli alırken ben de kararsız kaldım çünkü hem türkçe hem yabancı fark etmez hiç incelemesi ve forumlarda konusu yoktu. Ben yine de gigabyte'ın kendi resmi sitesinden bakıp özelliklerini beğenip almaya karar verdim ve şu an memnunum ama ilerde bir sıkıntı çıkar mı bilememHocam monitör zaten 24.5 inç değerinde benim çok hoşuma gitmişti fakat hiçbir yorum bulamayınca vazgeçtim şu an beklemedeydim sen yazınca rahatladım almayı düşünüyorum beni birazcık daha bilgilendirir misin pivot, tilt özellikleri falan.
Benim aldığım satıcı incehesap zaten sadece amazon üzerinden aldım satıcı yine incehesaptı. Ben sadece amazona aracı olarak iade konusunda belki yardımcı olurlar diye düşünerek böyle yaptım. Şu anda amazon üzerinde incehesap satıyorsa sen de öyle yapabilirsin, diğer satıcılar hakkında bir şey diyemem. Satıcı olarak da zaten hem incehesap hem itopya hepsi hakkında kötü yorumlar da var iyi yorumlar da iade konusunda her türlü bir sıkıntı yaşama ihtimalin var yani trde.Yok sadece oyun oynuyorum zaten fiyatı da çok makul bir tane VESA paneli alırım istediğim yere dönderirim peki İncehesap mı tercih edeyim yoksa Amazon mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.