Gigabyte GT 760 Windforce

Thaldenor

Kilopat
Bu ekran kartını alacaktım sistemle beraber ancak vatanda bu ürün yok malesef. 1-2 günlük bir sürem var. Sadece İstanbul'a gidip hemen toplatmam gerekiyor kasayı. Ne yapmalıyım ?

r8kln.png

Sistem böyle gelecek ekran kartıyla beraber 2100 liranın üzerine çıkmaması gerek. Önerdiğiniz asusun başlıkta söylediğim karttan artılar veya eksileri nelerdir ? İlk başta gigabyte gt760 ın 3 fanlı olması hoşuma gitmişti açıkçası fan farkı ne boyutta bir etki yaratır ?

https://www.technopat.net/forum/mas...-firmadan-kaynaklanacak-performans-farki.html

Şu konuya bir bakın. Burada arkadaşlar olumlu ve olumsuz yanlarını konuşmuşlar MSI, Asus ve Gigabyte soğutmalarının.

Hepsinin taraftarları var en üstün msi gibi geldi ancak gtx770 için yapılmış testler gtx760 için de geçlimidir bu testler ? Önerdiğiniz Asus gtx760 ile gt 760 windforce arasında performans farkı olur mu ? Bir de telefondan bağlanıyorum internetim çok kötü o yüzden bunuda soruyorum affınıza sığınarak vatanda msi gtx760 var mıdır varsa asus gtx760 ile arasındaki fiyat farkı nedir ?

- - - Güncellendi - - -

Bir de attığınız linkteki incelemelerde gtx770, gtx780 var ancak gtx760 konulmamış. Hatta gtx680 ler falan da var daha düşük kartlar bunun nedenini biliyor musunuz ?

Taraftar değildim Selim buradan veya techpowerup ve diğer inceleme sitelerinden de görüşleri aldım, okudum. Gittim Asus GTX 760 aldım, mutluyum. Zaten şu an bilgisayar bileşenlerimde tek mutlu eden donanım o :) Al sen bir tane Asus GTX 760 DirectCU II. Pişman olmazsın. Bilgisayardan nete girince bak bence karşılaştırmalara.

Sorduğun ısıtma değerleri;
Boşta Yükte
ASUS GTX 760 DC II OC29°C68°C
NVIDIA GTX 76036°C82°C
Gigabyte GTX 760 OC36°C68°C
Palit GTX 760 JetStream35°C73°C
EVGA GTX 760 SC33°C72°C
MSI GTX 760 Gaming29°C69°C

Taraftar değildim Selim buradan veya techpowerup ve diğer inceleme sitelerinden de görüşleri aldım, okudum. Gittim Asus GTX 760 aldım, mutluyum. Zaten şu an bilgisayar bileşenlerimde tek mutlu eden donanım o :) Al sen bir tane Asus GTX 760 DirectCU II. Pişman olmazsın. Bilgisayardan nete girince bak bence karşılaştırmalara.

Sorduğun ısıtma değerleri;
Boşta Yükte
ASUS GTX 760 DC II OC29°C68°C
NVIDIA GTX 76036°C82°C
Gigabyte GTX 760 OC36°C68°C
Palit GTX 760 JetStream35°C73°C
EVGA GTX 760 SC33°C72°C
MSI GTX 760 Gaming29°C69°C

Çok teşekkür ederim yorumun içimi rahatlattı açıkçası. Peki oynadığın oyunlardan aldığın fps ne durumda karttan ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı