Gigabyte GTX1650 GDDR6 ekran kartımın fanları devreye girerken fanlar ses yapıyor 3-5 saniyeliğine, ara gaz gibi mi desem, rüzgar sesi mi desem bir uğultu yapıyor. Bu durum beni huzursuz etti bayağı. Fanların RPM'i ise dengesiz, fanlar %100'de çalışmaya başlayıp normale dönüyor.
Gigabyte GTX1650 GDDR6 ekran kartımın fanları devreye girerken fanlar ses yapıyor 3-5 saniyeliğine, ara gaz gibi mi desem, rüzgar sesi mi desem bir uğultu yapıyor. Bu durum beni huzursuz etti bayağı. Fanların RPM'i ise dengesiz, fanlar %100'de çalışmaya başlayıp normale dönüyor.
Bende aynı kartı kullanıyorum genel bir sorun. Belli bir sıcaklığa gelince anlık yükseliyor fan devri sonra düşüyor. Ben MSI afterburner ile %60'a sabitledim. %60'da ses çıkarmıyor ve serin çalışıyor.
nasıl oluyor sende tam hocam benim fanlar 50 dereceye gelmeden çalışmıyormuş herhalde 50 ye gelince birden rpkm full oluyor sonra kendine geliyor sonra her devreye girerken bu uğultu oluyor
Nasıl oluyor sende tam hocam benim fanlar 50 dereceye gelmeden çalışmıyormuş herhalde 50'ye gelince birden rpkm Full oluyor sonra kendine geliyor sonra her devreye girerken bu uğultu oluyor.
Bende aynı kartı kullanıyorum genel bir sorun. Belli bir sıcaklığa gelince anlık yükseliyor fan devri sonra düşüyor. Ben MSI Afterburner ile %60'a sabitledim. %60'da ses çıkarmıyor ve serin çalışıyor.