Gigabyte Gtx 970 G1 Vs Galax Gtx 970 Hof

Dostum sen Giga kullanıyosun bi sıkıntısını gördünmü ? neden Galax diyorsun bide
Evet gigabyte kullanıyorum ama ben bu kartı aldığımda Galax Kullanan hiç yoktu sonradan alanlardan öğrendiklerimiz doğrultusunda tavsiye etmeye başladık bende isterdim Galax HOF'um olsun

Kimler neler söyledi ki yYani sonradan alanlara cok nadir rastladım internette 2 kişi falandı galiba.
@CoffinShaker

Son düzenleyen: Moderatör:
Hof 980 in incelemesinde sıcaklık yükte 68 derece eğer soğutma sistemi hof 970 inkiyle tıpa tıp aynıysa ki öyledir diye düşünüyorum. Daha serin olması lazım 980 in clock speedleri daha yüksek nitekim voltajıda.
@Uğur Öztürk

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa olarak bunun sığacağı bir kasa önerir misiniz ?
Power la birlikte bütçem 350 tl.

Aynen ben de bu karşılaştırmayı soracaktım. Bilgili arkadaşlar olaya el atarsa sevinirim çünkü hala kesin bir cevap yok.

Türkiye'ye daha yeni gelmedi vardı ama isim olarak farklıydı GALAXY oalrak vardı daha farklı olarak vardı en son Y harfi gitti adamlar değişiklik yaparak fark yaratıyor resmen.

Kasa olarak corsair carbide champ spec 2 yi seçebilirsin 420 mm ekran kartı boşlugu var rahatça sıgacaktir ayrica içinde 650 w 80 plus güç kaynagıda bulunmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…