Gigabyte GTX960 4GB vs MSI GTX950 GAMING 2G

oznyyy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu Gigabyte GV-N960OC GTX960 4GB 128 bit olan modelı alırsam Gıgabyte marka olanını almak ıstıyorum fakat Gıgabyte hakkında şüphelerim var. Örnek sogutması nasıldır ve Gıgabyte'ın bu modelıne değer mi? Sanırsam bu MSI GTX950'deki gibi fan boştayken durma ozellıgı vs. yok. Sızce bu Gıgabyte 4 GB alınmalı mı yoksa MSI markasını tercıh edıp sogutma vs. bakımından MSI GTX 950 2G mı almalıyım? Çok kararsız kaldım ben size şöyle atayım Gıgabyte'ın hangı modelını alacagımı yani size sormak istediğim şu Gigabyte nasıldır sogutma kalıte vs.? Bütcem max 800. Cevaplarınızı beklıyorum cok tesekkurler ben pek anlamıyorum o yuzden kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte Msi'ı soğutmada geçer,Gigabyte'ın fanları sürekli çalışır,ancak daha sessiz ve soğuk olur. Gigabyte alın.

hocam karar veremedım gigabyte GV-N960OC GTX960 4GB 128 bit olan modelı 800 tl msinin modeli 900 tl 100 tl verıp msı modelını almak dahamı mantıklı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı