Gigabyte GTX970 Problemi

Daha fazla  
Yaklaşık bi 4 sene önce Casper marka kasa almıştım, o zamanlar iyi geliyordu gayette işimi görüyordu. Zamanla ekran kartım bozuldu. Ben de yavaş yavaş parçaları değiştirmeye karar verdim ve hazır bozulmuşken ekran kartı değiştireyim dedim, Gigabyte GTX970 aldım. Görüntüm çok bulanıktı. Anakartımın PCI 1 desteklediğini söyleyen bi arkadaşım, bana PCI 3 anakart aldırdı. Ve görüntüm hala düzelmedi, bunun nedeni ne olabilir? Ne yapsam görüntü düzelmiyor. Ekran kartı driver'ları komple kaldırdığımda görüntü düzeliyor, full hd oluyor. Ama driver'ları tekrar kurduğumda görüntü tekrar bulanık oluyor. Ne yapsam olmuyor bi çözüm yok mu?

Driverleri kurdurtan sonra ekran çözünürlüğünü düzeltmeyi dene. Birde ekran kartını monitöre bağlayan kabloyu değiştirmeyi dene. Bende de benzer bir sıkıntı vardı bazı kablolar yüksek çözünürlükte sıkıntı yaratabiliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı