Gigabyte GTX970 Siyah Ekran Sorunu

Reiz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, diğer başlıkta da belirttiğim gibi yeni bir sistem topladım. Ancak sıkıntım şu;

Fanlar çalışmasına rağmen ekrana görüntü alamıyorum. VGA ve HDMI girişlerini denedim çözüm olmadı. Onboard denedim, çözüm olmadı. Windforce mavi led aydınlatma yanıyor, fanlar çalışıyor ekran kartının. Ancak yine de görüntü yok.

Soğutucu ve diğer fanlar da devrede. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Fikir ya da önerisi olan var mı?

"Sistem 0"

2 ayrı monitör, 2 ayrı kablo ile denedim. Yine de çözüm olmadı. Farklı bir önerin varmı?

No VGA Signal!

Ve dikkat çeken bir başka ayrıntı. USB çalışmıyor. Şöyle ki USB klavye ve mouse kullanıyorum. Her ikiside devre dışı.

Ramları söktüm çalıştırdım çözüm olmadı, tek tek takıp çalıştırdım yine çözüm olmadı. Onboard denedim yine görüntü gelmedi. Ancak onboard taktığımda ekrana gelen check signal cabble uyarısı gitti. Acaba sorun nedendir? Fikir ya da düşüncesi olan? Geceden bu yana bununla uğraşıyorum ve hala çözüm bulamadım. Fikri ya da bilgisi olan arkadaş yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana hala RAM sorunuymuş gibi geliyor. RAM slotuna artık tek kulakçık koyuyorlar, tık sesini duyunca oturdu zannediyorsun ama kulakçık olmayan tarafı da iyi bastırmak gerek. Anakarta buzzer takarak çıkan bip sesine göre sorunu tanımlamayı da deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı