Gigabyte H55 S2H tabanlı sistemde macOS kurulumunda fare ve klavye çalışmama sorunu

dracobuonk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Uzun süredir bilgisayarıma Hackintosh kurmaya çalışıyorum. Fakat ne yaptıysam dil seçim ekranında klavye mouse çalışmaması yüzünden daha ileri hiç gidemedim. Masaüstünü görsem sorunlu çalışmasına bile razıyım. Yaptığım araştırmalarda bunun Clover kaynaklı olduğunu, unibeast ile yaratılan imajda böyle bir sorun olmayacağını okudum. Anakartım Gigabyte H55 S2H. Şimdi Virtual Machine ile High Sierra indirdim fakat Unibeast 8 sürümünde VM desteğini kaldırmışlar. Mac bilgisayarı olan hiçbir tanıdığım yok.
Şimdi Unibeast 8 ile imaj yarattığımda olacak mı ondan da emin değilim. Ne önerirsiniz? VM ile App Store girdiğimde sadece High Sierra sürümünü indirebiliyorum. Geriye dönük bir sürümün unibeast versiyonunu da yaratamam artık. Elinizde var mıdır bu şekilde eski bir sürümün unibeast imaji ?
Ya da Mountain Lion gibi bir sürümden eski USB kextlerini Extraya atsam olur mu? Bu dosyaları nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakatın çok eski hocam. Ömrünü tamamlamış artık :) Ayrıca kurak istediğim sürümü biraz araştırma yaparak DMG olarak indirip denemeler yapabilirsin. Ama dediğim gibi sizin anakart bayağı sorun çıkartıyor.

Teşekkür ederim, yeni bir PC toplayana kadar DMG olarak indirme yoluyla deneyeceğim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı