BlueTR
Megapat
Merhaba arkadaşlar. Uzunca Yosemite kullandıktan sonra 10.11 yükleyeyim dedim sorunsuzca yükledim ancak ilk defa başıma gelen bir olay USB problemi oldu. Normalde kurulum ekranında USB'ler çalışmıyor (LGA1156). Bu yüzden eski USB kextlerini Extraya atarak kurdum (10.8'den beri bu şekilde). Ama El Capitan'da olay bir garip oldu. Taktığım USB'leri sistem görüyor ama kullanmıyor. Mesela Bluetooth ve kamera takılı USB'de ama ikisini de sistem kullanmıyor. Sistem bilgilerine bakınca gözüküyorlar ya da parallels açıkken takarsam soruyor Mac'e mi Windows'a mı diye Mac seçersem çalışmıyor Windows seçersem sanalda çalışıyor. Aynı durum flash belleklerde de geçerli disk utilityde gözükmüyorlar ama parallels ile Windows'da kullanabiliyorum. Clover ile kurulum hiçbir şekilde olmuyor fare ve klavye çalışmıyor, USB hub takarsam sadece boot ekranında çalışıyorlar ama kurulum ekranı gelince yine gidiyorlar. Kext + dsdt + USB inject vs ayarları ile de denedim sonuç değişmedi bu yüzden Chameleon kullanmaya mecburum.
Anakart: Gigabyte GA-H55M-S2
CPU: i3 540
GPU: AMD HD 4350
Anakart: Gigabyte GA-H55M-S2
CPU: i3 540
GPU: AMD HD 4350
Son düzenleyen: Moderatör: