Buradaki rehberi takip edebilirsiniz: Rehber: Gigabyte anakartlarda Secure Boot açmaSelam, Valorant'ı açtığımda Secure Boot hatası alıyorum. Öncekinde Secure Boot'u aktif etmek istediğimde ekran bir daha gelmemişti ve garantiye yollamıştım. Nasıl açacağım?
Açtıktan sonra bidaha görüntü gelmeme sorunları var, ondan korkuyorum.Buradaki rehberi takip edebilirsiniz: Rehber: Gigabyte anakartlarda Secure Boot açma
Windows mu açılmıyor yoksa hiçbir görüntü mü gelmiyor? UEFI mı kullanıyorsunuz BIOS mu?Açtıktan sonra bidaha görüntü gelmeme sorunları var, ondan korkuyorum.
list disk
komutunu kullanıp ekran fotoğrafı atın.Hayır, internette bundan dolayı çok böyle sıkıntı yaşayan insanlar var öyle olmasından korkuyorum. msinfo32'de BIOS kısmında UEFI yazıyor.Windows mu açılmıyor yoksa hiçbir görüntü mü gelmiyor? UEFI mı kullanıyorsunuz BIOS mu?
Aramaya "diskpart" yazın velist disk
komutunu kullanıp ekran fotoğrafı atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.