Gigabyte H77-DS3H sistem açılmama sorunu

Orhun Alp

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarda GIGABYTE H77-DS3H anakart var. Power düğmesine basıyorum bilgisayar açılmaya çalışıyor. Fanlar çalışmaya başlıyor sonra duruyor, sonra bir daha başlıyor ama açılmıyor. Yardım lütfen. Bir tane mahalle bilgisayarcısına götürdüm anakartta sorun vardır dedi. Yeni anakart almam gerekir mi? Yoksa yaptırılır mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bios sorunu var hocam. Elektrikler kesilip geldiyse ondan kaynaklanmıştır. Sıfırlayıp tekrar güncelleştirin bir sorun kalmaz. Yapamıyorsanız servis bu tarz sorunlara ücretsiz destek veriyor diye biliyorum.

Bios sorunu var hocam. Elektrikler kesilip geldiyse ondan kaynaklanmıştır. Sıfırlayıp tekrar güncelleştirin bir sorun kalmaz. Yapamıyorsanız servis bu tarz sorunlara ücretsiz destek veriyor diye biliyorum.
Hocam CPU fanını, ekran kartını, ramleri söküp taktım fanlar kesintisiz 4 saat falan çalıştı ama şu anda da ekrana görüntü gelmiyor. Buda mı bios sorunudur. Ayriyetten garanti yok. Servis yine de yapar mı dersiniz?

Güncel. Sorun çözüldü mü aynısı bende de oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Tamirci BIOS u güncelledi. Anakart kısa devre yapmış dedi. Ne tavsiye edersiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı