- Makaleler
- 2
İstersen RX 570 yerine RX 580 alabilirsin ama aralarında en fazla 3-5 FPS fark olur. Arada fazla fiyat farkı varsa vermeye değmez.
birkaç videoya baktım biraz 15 fps farkı vardı ama 3 5 oynıyacaksa gerek yokİstersen RX 570 yerine RX 580 alabilirsin ama aralarında en fazla 3-5 FPS fark olur. Arada fazla fiyat farkı varsa vermeye değmez.
Bu sistemde en fazla 3-5 FPS fark oynar. Bu işlemci İ3 8100 den daha güçsüz. İ3 8100 işlemcisine RX 580 veya 1060 önereni hiç görmedim nedense. RX 580 alanlar s*lak değil işlemcileri kaldırıyorsa almışlardır.Ne diyorsunuz anlamadım? RX 570 ve i5 3470 bile sadece işlemciye yüklenen oyunlarda hafif darboğaz yapıyor ama siz gidip i5 4460'a öneriyorsunuz. @55superx @ulas1232 @SCN
Delinin teki kuyuya taş atmış herkes arkasından atlamış. Kimse bilmiyor bile.
RX 580 almanı öneririm. İşlemciye yüklenen oyunlarda yapacağı darboğaz %5 bile değil. Çok nadir dandik optimizasyonlu oyunlarda yapar onu da.
Ne? 3-5 FPS mi? O zaman bütün bu kadar RX 580 alanlar afedersiniz s*lak? Tabii ki RX 580 al.
Bari gidip testini izleyin yahu. İlk yorum yapan kişiye göre diğerleri aynı yorumu yapıyor. Mesaj mı kasmaya çalışıyorsunuz anlamadım.
rx 580 alıcak olsam ney tercih edersiniz sapphire armor vs _?Ne diyorsunuz anlamadım? RX 570 ve i5 3470 bile sadece işlemciye yüklenen oyunlarda hafif darboğaz yapıyor ama siz gidip i5 4460'a öneriyorsunuz. @55superx @ulas1232 @SCN
Delinin teki kuyuya taş atmış herkes arkasından atlamış. Kimse bilmiyor bile.
RX 580 almanı öneririm. İşlemciye yüklenen oyunlarda yapacağı darboğaz %5 bile değil. Çok nadir dandik optimizasyonlu oyunlarda yapar onu da.
Ne? 3-5 FPS mi? O zaman bütün bu kadar RX 580 alanlar afedersiniz s*lak? Tabii ki RX 580 al.
Bari gidip testini izleyin yahu. İlk yorum yapan kişiye göre diğerleri aynı yorumu yapıyor. Mesaj mı kasmaya çalışıyorsunuz anlamadım.
Şimdi sen i3 8100'ün RX 580 kaldırmayacağını mı söylüyorsun? Hiç görmedin demek? Sanırım bu işi 3-5 gündür yaptığındandır o zaman.Bu sistemde en fazla 3-5 FPS fark oynar. Bu işlemci İ3 8100 den daha güçsüz. İ3 8100 işlemcisine RX 580 veya 1060 önereni hiç görmedim nedense. RX 580 alanlar s*lak değil işlemcileri kaldırıyorsa almışlardır.
I5 4460 ile GTX 1060 rahat kullanılır. Böyle söyleyip kenara çekilmek de nedir anlamış değilim. Bu mesaj ciddiye alınacak türden değil. Sisteminde başka bir sorun vardır. Ayrıca bahsettiğin derecede donma ve drop icin ciddi bir darboğaz olması gerekir. i5 4460 GTX 1060'a mümkünü yok o kadar darboğaz yapmaz. Eğer konu açıp yardım istersen sorununu çözebilirsin. Bu şekilde gelip insanların konusunu baltalama.i5 4460 ile gtx 1060 6gb kullandım, bariz darboğaz yaşadım. Ara ara fps droplarıda cabası. RX 570 üstü almanızı önermiyorum.
Boş konuşuyorsun.Şimdi sen i3 8100'ün RX 580 kaldırmayacağını mı söylüyorsun? Hiç görmedin demek? Sanırım bu işi 3-5 gündür yaptığındandır o zaman.
Ayrıca i5 4460'ın i3 8100'den güçlü olmasını nasıl bekliyorsun? Bir kere bu saçmalık. Kafana göre sallıyorsun anlamış değilim. Gidip testlerini izledin mi hiç? Ya da kullandın mı?
I5 4460 ile GTX 1060 rahat kullanılır. Böyle söyleyip kenara çekilmek de nedir anlamış değilim. Bu mesaj ciddiye alınacak türden değil. Sisteminde başka bir sorun vardır. Ayrıca bahsettiğin derecede donma ve drop icin ciddi bir darboğaz olması gerekir. i5 4460 GTX 1060'a mümkünü yok o kadar darboğaz yapmaz. Eğer konu açıp yardım istersen sorununu çözebilirsin. Bu şekilde gelip insanların konusunu baltalama.
@Etoiwds RX 580 öneririm. Ancak tavsiyem "Dual-Channel" RAM'ler ile darboğaz olayını minimuma çekebilirsin. Single-Channel'da bu tür bir ekran kartı işlemci kombinasyonunda darboğaz olmayacağının garantisini veremem. Gene de i5 4460 RX 580 için yeterli yani bir sorun yaşamaman gerek. Ayrıca RX 580 için eğer söylediğin gibi 1080P ultrada oynayacaksan 8 GB RAM yetersiz kalacaktır. Ek olarak PSU'nu da belirtmen lazım ki RX 580'e yetip yetmeyeceğini söyleyelim.
Siz kaldırabileceğini mi düşünüyorsunuz ? Aşağıya İ3 8100 ile RX 580 kartını rahatlıkla besleyebilen 3 işlemcinin karşılaştırma testini atıyorum. İ3 8100 çoğu oyunda RX 570 performansı verebiliyor.Şimdi sen i3 8100'ün RX 580 kaldırmayacağını mı söylüyorsun? Hiç görmedin demek? Sanırım bu işi 3-5 gündür yaptığındandır o zaman.
Ayrıca i5 4460'ın i3 8100'den güçlü olmasını nasıl bekliyorsun? Bir kere bu saçmalık. Kafana göre sallıyorsun anlamış değilim. Gidip testlerini izledin mi hiç? Ya da kullandın mı?
I5 4460 ile GTX 1060 rahat kullanılır. Böyle söyleyip kenara çekilmek de nedir anlamış değilim. Bu mesaj ciddiye alınacak türden değil. Sisteminde başka bir sorun vardır. Ayrıca bahsettiğin derecede donma ve drop icin ciddi bir darboğaz olması gerekir. i5 4460 GTX 1060'a mümkünü yok o kadar darboğaz yapmaz. Eğer konu açıp yardım istersen sorununu çözebilirsin. Bu şekilde gelip insanların konusunu baltalama.
@Etoiwds RX 580 öneririm. Ancak tavsiyem "Dual-Channel" RAM'ler ile darboğaz olayını minimuma çekebilirsin. Single-Channel'da bu tür bir ekran kartı işlemci kombinasyonunda darboğaz olmayacağının garantisini veremem. Gene de i5 4460 RX 580 için yeterli yani bir sorun yaşamaman gerek. Ayrıca RX 580 için eğer söylediğin gibi 1080P ultrada oynayacaksan 8 GB RAM yetersiz kalacaktır. Ek olarak PSU'nu da belirtmen lazım ki RX 580'e yetip yetmeyeceğini söyleyelim.
RX 570 de alsan RX 580 de alsan saphire 2 fanlı pulse veya bütçeniz varsa nitro+ kartlarını tavsiye ederim.rx 580 alıcak olsam ney tercih edersiniz sapphire armor vs _?
herkes farklı bir şey söylüyor aldığım zaman en iyisini alıyorum işlemcim ve anakartım sabit şuan i 5 4460 sizce en üst seviye hangi ekran kartı alınmalı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.