Çözüldü i5 4460 ve RX 590 uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MustafaEren2305

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar, benim ana kartım MSI B85M-E45
PCI Express maximum X8 destekliyor.
Almak istediğim ekran kartı RX 590 ise PCI Express X16.
Sorun çıkarır mı?

İşlemcim: i5 4460 3.20GHz.
16 GB RAM.
CPU-Z diye bir programdan baktığıma göre SPD kısmında 4 slot var hepsi DDR3.

Son düzenleme:
Çözüm
Kendi sitesinde uyumlu olduğu yazıyor.

1578764965198.png
Ayırdığınız vakit için teşekkür ederim, ben alacağım ekran kartının beni 6 sene falan götürmesini istiyorum rx570 mi almalıyım rx 590 mı veya rx580 mi? 2-3 yıl içerisinde hiçbir sistem özelliğini değiştiremem ana kart, işlemci v.s

RX590 3 yıl sonra, şuanki R7 ekran kartlarından farkı kalmayacak onuda hesaba katmanızı öneririm. bu işlemci ve RX 570 ile 3 yılı ancak çıkarabilirsiniz. Bari içinde bulunduğunuz zamanı ve önümüzdeki 3 yılı zevk alarak oynayın.

GTX 1080 Tİ bile 6 yıl sonra çöp olacak.

Arkadaşım ileriye dönük bir şey yap rx590 al dedi. Birkaç seneye bazı parçaları da değiştiririm.
Şuan kullandığım R7 240 4gb , bottleneck calculator sitesinde yüzde 100 darboğaz yapıyor diyor ve ben onu 7 yıldır kullanıyorum, herhalde rx 590 darboğazına çokta aldırış etmem?

İlerde kesin değiştirirsen RX 590 alabilirsin.Ama şuanda çoğu oyunu oynatmaz söyleyim.
Oynatmaz derken neyi kastettiniz acaba? Herhangi bir oyun oynarken sıkıntı çekmem sanıyorum?
Zaten maksimum performans aramıyorum sadece bu yılların oyunlarını kasmadan oynatsa olur. Ayarlar düşük yüksek farketmez. Fps sıkıntısı donma olmadığı sürece sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı