Elektronik Gigabyte M32Q-EK 31.5" 165Hz 1ms QHD Freesync IPS LED Monitör 7.999₺

Yazıların net olmama durumu M27Q'nun bgr dizilimi olmasındanmış. M32Q'da RGB dizilim varmış. Yazıların net olması benim ilk önceliğim. M27Q'da netlik sorununu öğrenince, hemen araştırmıştım. Işık sızması hakkında herhangi bir yorumda veya incelemede sızma ile ilgili bir şey diyene rastlamadım. İnşallah abartı bir sızma çıkmaz.

Güzel fiyat, alınabilir. Alacaklara hayırlı olsun. @88602 hocam bilgiler için sağ olun, herkes sizin sayenizde bir şeyler öğrenmiş olacak.

32 olupta curved olamaması kötü olmuş ama ips panel ve iyi fiyat yapacak bir şey yok alasım geldi harbiden.

32 olupta curved olamaması kötü olmuş ama ips panel ve iyi fiyat yapacak bir şey yok alasım geldi harbiden.
Curved VA panelde iş yapıyor. VA panelde kenarlara doğru parlaklık azalıyor gibi hissettiriyor ve rahat olmuyor Flat olunca. O yüzden Curved daha mantıklı. IPS'te böyle bir sorun olmayacağından Flat gayet iyi oluyor. Ekran daha geniş duruyor tabi Curved'e göre.

6700 XT'yi ikinci elden 5000'e halledip yanına da bunu alasım var.
Bende RX 6800 alacam ikinci elden. Bunu önden hallettim aldım. Asusun 2k tuf serisi monitörü 6 bin TL den 8.500 TL ye çıkınca malum bu şuanda çok iyi fiyatta.

Bende RX 6800 alacam ikinci elden. Bunu önden hallettim aldım. Asusun 2k tuf serisi monitörü 6 bin TL den 8.500 TL ye çıkınca malum bu şuanda çok iyi fiyatta.
İndirim akşama durursa ben de almayı düşünüyorum. Monitörü aşırı beğendim. Sistem yükseltmesine değer.

M27Q modelinin 2.0 sürümü çıkartıldı ve BGR'den RGB'ye geçildi. Geçtiğimiz haftalarda Ebrar Bilgisayar'ın sattığı M27Q monitörleri de 2.0 idi. Bundan sonra satılacak olanlar da 2.0 olur

- Yazılar net değil. Göz yoruyor. Yazılımcı arkadaşlara önermiyorum.
M27Q modelinin subpixel layoutu BGR. O yüzden ClearType desteklemeyen ortamlarda bulanıklık problemi ortaya çıkıyor ancak M32Q'daki subpixel layoutu RGB.

Zam gelmiş. 8.499 olmuş. Sabah 7.999 du.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…