Gigabyte markası güvenilir mi?

ahmet ak

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte; ekran kartı, anakart, RAM, monitör bunlar ve diğer bileşenlerinde uzak dur dediğiniz bir şey var mı? Yoksa Gigabyte yazan her şeyi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her markanın belirli serilerinde maalesef sıkıntılar olabiliyor. Burada önemli olan doğru sağlıklı çalışan bileşenleri seçmek gerekir. Mesela Gigabyte markasının 10 yıl önce bir kasasını aldım ve 430W Psu vardı üzerinde günlük ortalama 10 12 saat çalışıyor. Daha çıt ses yok. Fakat bu markanın WINDFORCE çift fanlı ekran kartı ısınır. Veya Tuf serisi kartlar ısınır ama Rog Strix serisi tam serinlik canavarıdır.

Kısacası kaliteli bir markadır. Diğerleri gibi önemli olan doğru ürünlerin seçimini yapmak.

Evdeki DDR3 sistemimde 8 yıldır Gigabyte anakart takılı. Ben değişik işlerle uğraşmasıni seven birisiyim ona rağmen bozulmadı. Bir kere yanlışlıkla USB slotundan 12V geribesleme yaptım. Onda dedim herhalde elveda ediyorum anakarta ama yok bir şey olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı