Gigabyte nasıl bir markadır?

Yanlışınız var bence. Anakart denildiğinde ilk sırada Gigabyte gelir. Sonra diğerleri kendi aralarında yarışır.

Hayir, ilk sirada Gigabyte gelmez, bundan eminim ama bana kalirsa;

ASUS gelir bana kalirsa. Prime, TUF, ROG. Yani bir suru serisi var, daha devasa. Gigabyte ucuz oldugundan genellikle TR icin tercih ediliyor.

Hayir, ilk sirada Gigabyte gelmez, bundan eminim ama bana kalirsa;

ASUS gelir bana kalirsa. Prime, TUF, ROG. Yani bir suru serisi var, daha devasa. Gigabyte ucuz oldugundan genellikle TR icin tercih ediliyor.

Asıl reklam ve sponsorluklardan dolayı Türkiye'de en çok bilinen ve satılan kart ASUS. Globalde bakmak lazım.

Marka olarak iyidir ama alacağınız ürünün modeli ve fiyatı önemli. Sorunlu bir ürünse alınmaz. Bu isterse MSI veya ASUS olsun. Ekran kartlarında MSI Gaming X ekran kartları gibi pahalıysa tercih etmem ben. Mesela RTX 4060 Ti fiyatına RTX 4070 var. Yani aynı fiyatlarda daha iyi bir ürün varsa o tercih edilmeli.

Asıl reklam ve sponsorluklardan dolayı Türkiye'de en çok bilinen ve satılan kart ASUS. Globalde bakmak lazım.

Bununla hakkinda arastirilan bir şey varsa merak ederim ama global icin Gigabyte'in en cok kullanilan oldugunu sanmam. Yurt disindaki adam neden Gigabyte alsin ki?

Bununla hakkinda arastirilan bir şey varsa merak ederim ama global icin Gigabyte'in en cok kullanilan oldugunu sanmam. Yurt disindaki adam neden Gigabyte alsin ki?

Daha önce satış rakamlarının olduğu bir yurt dışı site bulmuştum. Şu an bulamadım. Bulursa buradan paylaşırım.
Yurt dışı veya yurt içi fark etmez. Sponsor ve reklam parası harcamadığı için Gigabyte aynı kaliteyi daha ucuza veriyor. Ayrıca ASUS ve MSI gibi farklı platformlara yönelmeyip sadece işini yaptığı için çok daha sağlam ve uzun ömürlü bana göre. Yazılımsal defoları evet var. Tekrar ediyorum uzun ömürlülükte Gigabyte anakartta birinci sırada gelir.

Yanlışınız var bence. Anakart denildiğinde ilk sırada Gigabyte gelir. Sonra diğerleri kendi aralarında yarışır.

Dostum ASUS derim geçerim. Adamlar piyasanın her yerinde üst seviyeyi kapıyor ve en iyisi ASUS'a ait oluyor. Bak mesela he B450M S2H'la ASUS Prime B450 anakart arasında fiyat farkı var ve bu farka değen bir şey olmadığı için burada sana S2H önerilir. Üs düzeye çıktığı zaman Gigabyte'la ASUS arasından ASUS üstün çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı