Gigabyte nVidia GTX 770 2GB OC Edition | Oyun Testlerim - SypeR

Not: Eğer kartla ilgili veya testlerle ilgili soracağınız sorular varsa lütfen bu konuya yazın. Zira baştan akıl edemedik ve çoğu kişi direk burada sordu ve hep aynı tip sorular gelince sorun yaşadık.
Soracağınız konunun linki : Gigabyte nVidia GTX 770 2GB OC Edition | Sorularınız - SypeR | Technopat Sosyal
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet... Test sırası bana geldi sanırsam :D Bende sizlerle yaptığım bazı testleri paylaşacağım. İstediğiniz oyun olursa eğer indirme imkanım olursa veya elimde varsa onları da paylaşırım.

Tabloları direk yükleyemedim. Bende resimlerini paylaşıyorum.

Şuan için listede 9 tane oyun var. Elimin altında 18 tane oyun olduğunu sayınca yarısının testini yapmışım :D

jkk1.png


h2fm.png


6f56.png


4tv3.png


i79n.png


---------- Oyun Eklendi ----------

yuic.png


r124.png

---------- Oyun Eklendi ----------
7n8z.png

---------- Oyun Eklendi ----------
5mma.png

pxub.png

---------- Oyun Eklendi ----------
5guQYDd.png

eMsaaml.png


Tomb Raider ve Grid 2'nin son testi oyun içi Benchmark testi ile yapıldı.


İstediğiniz oyun varsa belirtin ekleyeyim.
 
Son düzenleme:
Sen neyden bahsediyorsun arkadaşım ? Kafan mı güzel ? ÖNCE Konu başlığını okuyun sonra gelin. Ayrıca GTX770 10 oyunun 6'sın da 280X'i açık ara fark ile geçerken sizin bahsettiğiniz durum tamamen saçmalık oluyor.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşım senin sitemini toplamayı düşünür oldum ve toplayabilirim %75 :D

Olabilir neden olmasın ? :) %25'lik kısma işlemciyi 6300 ve SSD'siz olarak sayıyorum :)
 
Aynen aynen. O kadar performanslı ki 2x GTX770 zor yetişiyor. (!)

Bu arada babamın söylenmesi üzerine imzadaki sistemin yazısını değiştirdim. Nasıl olmuş ?

idqtHtA.png
Güzel olmuş aslında kaveri sistemime amd ekran kartı takarsam gtx770'den daha iyi olur diyorlar. :D Yaz gelsin süper olacak. :)
 
Ghosts aslında elimde vardı yalnız SSD'den HDD'ye aktarırken bir sorun oldu ve dosyaların yarısını aktardı. Bende onu aktarmıştım diye SSD'den sildim onu. Siliş o siliş :D Bu arada elinde orijinal "Batman Arkham Origins" oyunu olanlar bana

C:\Windows\System32
ve
C.\Windows\SysWoW64

klasörlerinde ki "GFSDK_GSA.win32.dll" sini bir yere uploadlasın. Oyunu açamıyorum ISO dosyasında "redistruable" bölümü eksik olduğu için.

- - - Güncellendi - - -

Kimsede mi yok ?

- - - Güncellendi - - -

Beyler bayanlar bugün AC3'ü kurdum ve ilacını verdim. Daha sonra (sözde korsan oyunlarda çalışmayan) OyunÇeviri TR Dil paketini kurdum. Fraps'ı açtığımda hep fix 24 FPS olarak gördüm. Oyun içinde vSYNC ile ilgili bir ayar bulamadım ama.. Bilen varsa bana söylesin.
 
Evet. JaroxJamaica onun testlerini yaptım ama daha tabloları hazırlayamadım -vakit bulamamıştım-. Oyunun testlerindeki ayarlar ve değerler şu şekilde.

Yk1rYwF.png
Sayın Spyler. Ben FXAA yı 4x'e aldığım zaman oyun öyle kasıyorki oyundan ctrl+alt+del yaparak çıkmak zorunda kalıyorum. Onun dışında diğer ayarlar ile ilgili bir sıkıntım yok. Acaba ekrankartımda bir arıza mevcut olabilirmi? Gigabyte gtx 770
 
Eğer başka oyunlarda da yapıyor ise kartta arıza mevcut olabilir. Ama yok sadece AC 3'te yapıyor ise AC3'ün Reloaded, Skidrow, BlackBox gibi diğer sürümlerini deneyin. Eğer Steam sürümü ise tüm güncellemelerin yapıldığından emin olun. Hatta isterseniz sitesinden update dosyalarını indirip de uygulayabilirsiniz. Ben şu an (i. kafede de geçemedim sorunlu sanırım) o tüfekle askerleri vurup daha sonra gelip arabanın altındaki fıçıya ateş etmemiz gerekir iken etmiyor. O yüzden bende Update dosyalarını indirip tekrar öyle deneyeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı