Gigabyte P650B vs Sharkoon 550W Gold Zero 80+

Dün akşam 9'da. Bu sabah 12'de kargoya vermişler.
Bende saat 01:00 gibi verdim. Benim de aynı şekilde 12 de kargoya verildi. Bu kargo firmasına verildi demek. Dağıtıma çıkarılması farklı. İtopya sipariş detaylarına girerek kargo takibi kısmı var oraya basarsan kargonun nerede olduğunu görebilirsin. Muhtemelen Pazartesi günü gelebilir benim kargom. Senin oturduğun yere göre değişiklik gösterebilir.

Bende saat 01:00 gibi verdim. Benim de aynı şekilde 12 de kargoya verildi. Bu kargo firmasına verildi demek. Dağıtıma çıkarılması farklı. İtopya sipariş detaylarına girerek kargo takibi kısmı var oraya basarsan kargonun nerede olduğunu görebilirsin. Muhtemelen Pazartesi günü gelebilir benim kargom. Senin oturduğun yere göre değişiklik gösterebilir.
Onaylandı gözüküyor sadece. Yola çıkmamış galiba.

Onaylandı gözüküyor sadece. Yola çıkmamış galiba.
Ek Açıklama 2020-03-20 210256.png

Bende şuan bu şekilde gösteriyor. Her gelişme olduğunda yazarlar. Bazı firmalar dağıtıma çıkarıldığında mesaj veya mail atıyor, UPS atıyormu bilmiyorum. Gelişme olduğunda yazarsan yardımcı olabilirim.

Eki Görüntüle 517568
Bende şuan bu şekilde gösteriyor. Her gelişme olduğunda yazarlar. Bazı firmalar dağıtıma çıkarıldığında mesaj veya mail atıyor, UPS atıyormu bilmiyorum. Gelişme olduğunda yazarsan yardımcı olabilirim.
Screenshot_20200320-211436~2.png

Bende hâlâ bu şekilde, ben iyice şüphelenmeye başladım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı