BörekliPoça
Hectopat
Hayırlı olsun benim de pazartesi gelir herhalde.Ankara'da olmama rağmen kargo 1 günde geldi.
Eki Görüntüle 517490
Hayırlı olsun benim de pazartesi gelir herhalde.Ankara'da olmama rağmen kargo 1 günde geldi.
Eki Görüntüle 517490
Dün akşam 9'da. Bu sabah 12'de kargoya vermişler.Ne zaman verdin siparişi?
Bende saat 01:00 gibi verdim. Benim de aynı şekilde 12 de kargoya verildi. Bu kargo firmasına verildi demek. Dağıtıma çıkarılması farklı. İtopya sipariş detaylarına girerek kargo takibi kısmı var oraya basarsan kargonun nerede olduğunu görebilirsin. Muhtemelen Pazartesi günü gelebilir benim kargom. Senin oturduğun yere göre değişiklik gösterebilir.Dün akşam 9'da. Bu sabah 12'de kargoya vermişler.
Onaylandı gözüküyor sadece. Yola çıkmamış galiba.Bende saat 01:00 gibi verdim. Benim de aynı şekilde 12 de kargoya verildi. Bu kargo firmasına verildi demek. Dağıtıma çıkarılması farklı. İtopya sipariş detaylarına girerek kargo takibi kısmı var oraya basarsan kargonun nerede olduğunu görebilirsin. Muhtemelen Pazartesi günü gelebilir benim kargom. Senin oturduğun yere göre değişiklik gösterebilir.
Onaylandı gözüküyor sadece. Yola çıkmamış galiba.
Eki Görüntüle 517568
Bende şuan bu şekilde gösteriyor. Her gelişme olduğunda yazarlar. Bazı firmalar dağıtıma çıkarıldığında mesaj veya mail atıyor, UPS atıyormu bilmiyorum. Gelişme olduğunda yazarsan yardımcı olabilirim.
Şüphelenmene gerek yok. Oturduğun yer biraz uzak olduğu için biraz gecikebilir. Senin sanırım İtopya sitesine karşı bi' önyargın var sanırım.Eki Görüntüle 517575
Bende hâlâ bu şekilde, ben iyice şüphelenmeye başladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.