E tier bir ünite, o arada olan - iki anlama geliyor.
1) Hem P, hem GM veya PGM adında modeller.
2) Arasında Watt değeri olacak, 750pgm gibi.
Almayın.
Farklı bir model olsa gerek. G750H de uzun süredir satışt yok, onun yerine mi gelecek acaba?Listeyi hazırlayanlardan kaynak isteyeceğim![]()
Hocam ben de 3060 ti ve 3600x ikilisini kullanacağım 700 800 lira da bütçe koydum. Benzer güç kaynağı skalasındayız galiba siz hangisi almayı düşünüyorsunuz?Biraz önce @fogzilla hocam bir sistem toplama konusuna bu PSU'yu attı, fiyatı güzel.
Önerir misiniz?
@HABAR @kandes2 @Kayseri Mantısı @PanzerTR.
Tier listte tier E gözüküyor ama farklı bir model de olabilir, emin değilim:
Eki Görüntüle 760024
PSU fiyatı nedir?
Yurtdışında 100 euro gibi bir fiyatı var, hakkında bir inceleme de bulamadım, ama o kadar kötü olacağını da düşünmüyorum.
Listeyi hazırlayanlardan kaynak isteyeceğim![]()
[URL unfurl = "true"] Gigabyte 750W P750GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı [/ URL]
@HABAR hocam kaynak atmış.
Kapasitörlerli gayet kaliteli, topoloji olarak DC to DC ve LLC kullanılmış, bu topolojiler üst seviye, ve üst seviye PSU'larda kullanılıyor.
Bu iki bilgiye göre gayet iyi bir PSU gibi duruyor, tam inceleme gelince detaylı bakarız![]()
@HABAR hocam kaynak atmış.
Kapasitörlerli gayet kaliteli, topoloji olarak DC to DC ve LLC kullanılmış, bu topolojiler üst seviye, ve üst seviye PSU'larda kullanılıyor.
Bu iki bilgiye göre gayet iyi bir PSU gibi duruyor, tam inceleme gelince detaylı bakarız![]()
This platform looks to be made by MEIC, which also makes the AORUS P850 and P750 units. The design is very clean, with no cables blocking airflow, and the heatsinks are very small. Build quality is high, but lower-end manufacturers provide some of the key components. I am referring to the APFC and primary switching FETs. The capacitors on the secondary side are provided by an unknown manufacturer—I couldn't find any detailed information on these caps.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.