Gigabyte P750GM nasıldır?

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.376
Makaleler
6
Yer
Bursa
Biraz önce @fogzilla hocam bir sistem toplama konusuna bu PSU'yu attı, fiyatı güzel.

Önerir misiniz?

@HABAR @kandes2 @Kayseri Mantısı @PanzerTR.

Tier listte tier E gözüküyor ama farklı bir model de olabilir, emin değilim:

1606893789423.png

Son düzenleme:
E tier bir ünite, o arada olan - iki anlama geliyor.
1) Hem P, hem GM veya PGM adında modeller.
2) Arasında Watt değeri olacak, 750pgm gibi.

Almayın.

Tamamdır hocam, bilgilendirme için teşekkür ederim, ben GF1 almayı düşünüyorum.

PSU fiyatı nedir?

Yurtdışında 100 euro gibi bir fiyatı var, hakkında bir inceleme de bulamadım, ama o kadar kötü olacağını da düşünmüyorum.

Listeyi hazırlayanlardan kaynak isteyeceğim 👍

Ürün Türkiye'ye gelmedi diye biliyorum.
TPU'ya incelemesi yeni düşmüştü. Şu anda Patreon destekçilerine tam açık.
Listeyi hazırlayanlardan kaynak isteyeceğim 👍
Farklı bir model olsa gerek. G750H de uzun süredir satışt yok, onun yerine mi gelecek acaba?

Son düzenleme:
@HABAR hocam kaynak atmış.

Kapasitörlerli gayet kaliteli, topoloji olarak DC to DC ve LLC kullanılmış, bu topolojiler üst seviye, ve üst seviye PSU'larda kullanılıyor.

Bu iki bilgiye göre gayet iyi bir PSU gibi duruyor, tam inceleme gelince detaylı bakarız 👍

Demek ki linus forumdakiler o kadar da bilgili değilmiş, ya da ben yanlış modeli tier E zannettim.

@HABAR hocam kaynak atmış.

Kapasitörlerli gayet kaliteli, topoloji olarak DC to DC ve LLC kullanılmış, bu topolojiler üst seviye, ve üst seviye PSU'larda kullanılıyor.

Bu iki bilgiye göre gayet iyi bir PSU gibi duruyor, tam inceleme gelince detaylı bakarız 👍
This platform looks to be made by MEIC, which also makes the AORUS P850 and P750 units. The design is very clean, with no cables blocking airflow, and the heatsinks are very small. Build quality is high, but lower-end manufacturers provide some of the key components. I am referring to the APFC and primary switching FETs. The capacitors on the secondary side are provided by an unknown manufacturer—I couldn't find any detailed information on these caps.
Bir yerde böyle demiş ama, fiyatına da bakılacak olursa ürün G750H'nin yerini almış gibi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı